reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Cześć Ewelinka:))
Martwiłyśmy się tu o Ciebie!!!! Prosze więcej tak nie robić i przynajmniej się przywitać!!!!!
Ale dobrze czytać że nie pisałaś bo nie miałaś czasu... bo już zaczynałam myśleć że nie daj Boże coś się stało...

Mam nadzieję że tego 17-stego podejmą jakąś sensowna decyzję i będzie dobrze:))

Moniś, raz, że czasu mało, dwa, że miałam tak "zawaloną" głowę tymi informacjami lekarskimi, że nie miałam siły tu zajrzeć...wybaczycie Obywatele ;-)
Ja też wierzę, że będzie dobrze, ale wolałabym nie czekać, tylko od razu szybka decyzja i już...no ale jak trzeba...

A CO TAM U WAS CIĘŻARÓWKI W OGÓLE????

reklama
Ewelina- no jak to nikt nie tęsknił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kochana, zapewne założą szew, zobaczysz, że za 20 tyg. przytulisz Maluszka:tak:

Wogóle to SPAĆ....
No i nudy w pracy jak na złość...
I własnie zobaczyłam treść tekstów do tłumaczenia na egzamin połówkowy z angielskiego - porażka...
Także ogólnie to dziś bym poszła spać:(((

EWCIA, czas nie ma litości, zapier***, jak dziki Reks ;))) Ale to dobrze, oby do końca maja!!!! Połowa prawie za mną! Dżisssssssss......
Pochwalę się, że ruchy to ja teraz czuję porządnie!!!! Te początkowe to pikuś, teraz jest bajka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Monia, toż poniedziałek jest "ustawowym dniem leniucha" - nic nie rób! ;-)

Oj leci ten czas leci...
Ewelinka Ty juz połowa...
Ewcia już 24 tydzień...

Jak ja już bym chciała te ruchy poczuć... Narazie nic... ale czekam cierpliwie co by Kropka nie stresować:))
No i postanowiłam dzis udawać że pracuję:tak:

Ewelina- to SUUUPER!!! Mój Maluch też już nieźle daje :))

Monia- nom, już 24 :))

Uciekam brać się za obiadek, bo ok 12 jadę do koleżanki i się nie wyrobię...

Buziaki Kochane :**

Do później...

Witam się i ja :-D

ewelinko - dzięki :-) A rozwarciem się nie przejmuj ja z Emi połowę ciąży takie miałam i jakoś dotrwałyśmy :-p Z Karolą też miałam rozwarcie i do 40 byśmy dotrwały gdyby nie słabe ruchy i spadające tętno. w 38tc. BĘDZIE DOBRZE :TAK:

ewcia, monia - dobry :-D

reklama
Witam się i ja :-D

ewelinko - dzięki :-) A rozwarciem się nie przejmuj ja z Emi połowę ciąży takie miałam i jakoś dotrwałyśmy :-p Z Karolą też miałam rozwarcie i do 40 byśmy dotrwały gdyby nie słabe ruchy i spadające tętno. w 38tc. BĘDZIE DOBRZE :TAK:

Dziękuję Ci bardzo*
Ale Ty miałaś "coś" zakładane czy nie? Bo powiem Ci, że z jednej strony to dziwię się mojej gince, że od razu decyzji nie podjęła...dlatego skołowaciałam chwilowo...z drugiej strony, chyba wie co robi...(?)

Majqa, dzięki*

Do góry