reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wisienka chyba się ciągle przeprowadza bo uprzedzała że długo może jej nie być...

Mi też brodawki za bardzo nie ściemniały ale urosły:)) Piersi tak sobie ale to dobrze bo ja z natury mam całkiem duże więc już większych nie chcę:))

A apropo SR w tym szpitalu gdzie rodze jest remont i mało przyjęć, a wiadomo SR to zawsze jakiś plusik. I jak się zapisywałam ze 2 tyg temu to juz na czerwcowy termin prawie ostatnie miejsca a na majowy nie bylo:szok::szok:
Dobrze że się wcześneij zainteresowałam....

reklama
No walśnei najlepsze jest to że mają dzwonic pod koniec marca i ustalac termin. Zaczyna się gdzieś w 7 miesiącu chyba i jest 2 razy w tygodniu po 2 godziny chyba... Dowiem się na spotkaniu organizacyjnym:) Ale fajnie bo zapisują terminami porodów:)

Fajny ten Twój mężuś:))
Mój dziś boczus piecze:))

Monisia, ha ha ha ha, przyjmuję takie życzenia i nie dziękuję, by nie zapeszyć :-D

Monia, my mamy zamiar po 22 t.c. chodzić - czeka nas 8 spotkań...mężuś boczuś piecze powiadasz....no to wyżerka będzie ;) My stwierdziliśmy, że po "obżarstwie" świątecznym i noworocznym, czas dać odpocząć żołądkowi i wątrobie ;)

oj będzie będzie:) Bo on najpyszniejsiejszy na calym świecie ten boczek robi...
Bo ja normalnie to tłustego za chiny nie zjem. Wyjątek to pieczony boczek, boczek z grila i to mojego mężusia:))

A co do życzeń to a co tam a niech Ci idzie w te cycki:))

A u was do SR też się trzeba zapisywać? płatna??

Monia, ja w gruncie rzeczy też mam problem kupić odpowiedni stanik, bo nie ma numeracji "małego B", zawsze gdzieś mi odstaje itp.
Jeżeli chodzi o naszą SR, to trzeba się zapisywać, ale jest więcej położnych do prowadzenia, więc nie ma problemu z terminami...póki co jest płatna, za każde spotkanie będziemy płacić 20zł, ale walczą z nfz, by opłaty znieść. Moglibyśmy zapisać się do innej szkoły, bezpłatnej, ale nie chcemy dojeżdżać, skoro mamy na miejscu, to raz, a dwa, tą prowadzi moja położna z przychodni i trzy, jest w weekendy! W tyg. P by nie mógł raczej, a zależy nam by chodzić razem...

reklama
Wisienka chyba się ciągle przeprowadza bo uprzedzała że długo może jej nie być...

Mi też brodawki za bardzo nie ściemniały ale urosły:)) Piersi tak sobie ale to dobrze bo ja z natury mam całkiem duże więc już większych nie chcę:))

A apropo SR w tym szpitalu gdzie rodze jest remont i mało przyjęć, a wiadomo SR to zawsze jakiś plusik. I jak się zapisywałam ze 2 tyg temu to juz na czerwcowy termin prawie ostatnie miejsca a na majowy nie bylo:szok::szok:
Dobrze że się wcześneij zainteresowałam....
uff już myślałam że to tylko ja tak mam z tymi brodawkami ale może tak jest przy większych rozmiarach bo ja mam D :) i oby nie urosły do E :)
Ewelinka no to niech Ci w cyca idzie :)

łomatko jak mi sie nic nie chce :( buuuuuuuuuuuuu ide coś do jedzenia poszukać na zapleczu bo mi w brzuszku zaczyna burczeć

Do góry