reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
No nic kochane, uciekam, bo już mnie P woła...idziemy na spacerek, pochodzić powolutku i na małe zakupki, może coś dla Kruszka zakupię
))
Milutkiego popołudnia kochane - buziolki*
Milutkiego popołudnia kochane - buziolki*
maryla86
Fanka BB :)
no ja sie nie kwalifikuje bo mój lekarz rodzinny nie ma umowy z położną podpisaną a przeciez nie bede bardzo dobrego rodzinnego zmieniać na gorszego dla szkoły rodzenia a ta położna co otworzyła szkołe to podpisała tylko z 4-ma lekarzami znajomymi umowe wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrMarylka, ale dlaczego się nie kwalifikujesz na SR? Nie rozumiem? :|
krakowianka85
Witajcie. 
Pięknie... nie ma mnie kilka dni, a tu już SOL ROZPAKOWANA...
Matko.
Kochana, bardzo Ci serdecznie gratuluję!! 
Nie odzywałam się, bo mamy remanentu w domu ciąg dalszy. Poza tym różnie się czuję, np. w weekend tak mi się cały brzuch stawiał (pomimo no-spy i magnezu), że głównie leżałam. Jakoś brakuje mi weny do siedzenia przed komputerem, strasznie Was przepraszam...
O czym jeszcze powinnam wiedzieć, a nie wiem?
Ewelinka, a Ty odpoczywaj jak najwięcej i na pewno wszystko będzie dobrze!
Apetyt mi ostatnio wzrósł. Mam już od początku ciąży 7,5 kg na plusie.
Ciepłe uściski Dziewczyny!!
Pięknie... nie ma mnie kilka dni, a tu już SOL ROZPAKOWANA...
Nie odzywałam się, bo mamy remanentu w domu ciąg dalszy. Poza tym różnie się czuję, np. w weekend tak mi się cały brzuch stawiał (pomimo no-spy i magnezu), że głównie leżałam. Jakoś brakuje mi weny do siedzenia przed komputerem, strasznie Was przepraszam...
O czym jeszcze powinnam wiedzieć, a nie wiem?
Ewelinka, a Ty odpoczywaj jak najwięcej i na pewno wszystko będzie dobrze!
Apetyt mi ostatnio wzrósł. Mam już od początku ciąży 7,5 kg na plusie.
Ciepłe uściski Dziewczyny!!
maryla86
monia u mnie jest tylko jeden szpital i od niedawna (w tym m-cu) załeczła no nowo działać jedyna SR i ona jest darmowa i położna która to prowadzi ma jakoś tak dziwnie podpisaną umowe z NFZ że może przyjmować tylko babki które należą do 4 konkretnych lekarzy rodzinnych innych nie ma prawa nawet odpładnie - paranoja coEwelina miłego popołudnia)
Marylka ja dalej nie rozumiem... U nas zapisujesz się do SR gdzi ci się podoba... a u ciebie jakas rejonizacja czy coś??
hej krakowianka jak tam duży masz już brzuszek ?
krakowianka85
Marylka, no właśnie coś ostatnio stoimy w miejscu.
Spróbuję w przyszłym tygodniu jakieś zdjęcie zrobić.
A Wy jak rośniecie? 
Monia - powiem Ci, że z jednej strony nie wiem, kiedy mi to przeleciało, a z drugiej - strasznie mi się ten czas wlecze...
Już bym chciała chociaż marzec. 
Monia - powiem Ci, że z jednej strony nie wiem, kiedy mi to przeleciało, a z drugiej - strasznie mi się ten czas wlecze...
Ostatnia edycja:
Oj Krakowianka ja bym strasznie chciała żeby juz wiosna była... Chociaż mi czas strasznie szybko ostatnio leci... ale to wiesz - 9 godzin pracy 6 dni w tygodniu jednak robi swoje... No i plus dojazdy... Jak wracam to śpię albo poprostu leżę - mężuś wszystko robi. I tak mi ostatnio mijają dni...
Ale wiosnę bym chciała żeby już taki ciepło i optymistycznie było
Uwielbiam wiosnę i jesien bo zawsze pachnie zmianami i takim optymizmem że coś się wreszcie zmienia....
edit
dobra dziewczynki ja spadam do domu
W domu mam komputerowstręt więc do zobaczenia jutro
Miłego wieczoru
Ale wiosnę bym chciała żeby już taki ciepło i optymistycznie było
Uwielbiam wiosnę i jesien bo zawsze pachnie zmianami i takim optymizmem że coś się wreszcie zmienia....
edit
dobra dziewczynki ja spadam do domu
W domu mam komputerowstręt więc do zobaczenia jutro
Miłego wieczoru
Ostatnia edycja:
reklama
LauLau
Monia ... ja też bym już wiosną nie wzgardziła ... słonkiem i dłuuugaśnymi spacerkami ;-) uwielbiam zimę, ale taką prawdziwą, z mnóstwem śniegu i mrozem ... no i jak mogę jeździć na nartach !!! aktualna chlapa jest dobijająca !!!
Krakowianka, super, że u Ciebie wszystko OK !!! rób te fotki i wrzucaj !!!
a tymczasem ja się pochwalę :-):-):-) stan na dzisiaj, czyli 19 tygodni
Zobacz załącznik 316506
Krakowianka, super, że u Ciebie wszystko OK !!! rób te fotki i wrzucaj !!!
a tymczasem ja się pochwalę :-):-):-) stan na dzisiaj, czyli 19 tygodni

Zobacz załącznik 316506