reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

witajcie babki
monisia no to oby ci jak najszybciej to minelo i daj znac jak wrocisz od lekarza
sol u mnie noc to porażka... może ze 3,5-4 godziny spalam a zaraz jade do szpitala bo mam dzis wizyte... a nic mi sie nie chce...

reklama
maran - nie Tobie jednej. U mnie pogoda jak pod psem. Za godzinę teściowa zabiera Karolę to chociaż odpocznę od tej marudy :sorry: Ostatnio jest koszmar bo jak śpi w dzień to idzie spać po północy więc zabrałam jej drzemkę a i tak idzie spać ok północy tyle że od 20 już marudzi tak że mam jej dość :no: chyba jej oddam tą drzemkę :sorry:

ewelinko - miłego weekendu :-)

Witam Was

musia - już niedługo będziesz miała taki brzuch, ja sama w szoku jestem, że u mnie już półmetek:szok:

powiem Wam, że jak zaszłam w pierwszą ciążę od razu dostałam gorączki i kupowałam wyprawkę, w drugiej ciąży było podobnie - dokupowałam rzeczy do już posiadanych a teraz boję się czy będzie wszystko w porządku - chciałabym juz coś kupić ale nawet płci nie znam więc to też jest bez sensu zwłaszcza, że dla dziewczynki mam wsio...

Witajcie babki :*

Sol Kochana potrzebuje Twojej rady napisalam na pm:sorry2: Chyba juz glupieje od tej ciazy ze najprostszych napisanych rzeczy nie rozumiem....:sorry2:

Mi sie leje z nosa, doszedl kaszel...szlag by to trafil....dobrze ze mam ten antybiotyk moze pomoze...:dry:

Maran ja nie spalam cala noc z powodu bolu gardla...:-(

hej kochane śliczne dzieki za komplementy odnośnie brzuszka :)
Wrzucam fotki a jutro filmik bo muszę go obrobić :-)
co Ci powiem to Ci powiem ale piękne rodzisz dzieci :) i kołyska super , ęmi przepiękna królewna

coś miałam jeszcze odpisać ale nie mam sił dziś obudziłam sie o 6 bo nie mogłam powietrza złapać tak mi sie cieszko oddychalo i dzieciak mnie uciskał w prawym boku mocno aż mnie bolało ale K zaczołmasowac i ogrzewać brzuch żeby przeszedł na środek i po jakiś 30 min sie udało ale to nasze dziecko takie uparte że potem spowrotem tam wróciło ale już tak mocno nie uciskało na szczęście ogólnie to dziś jak dentka sie czuje i maże już o powrocie do domu i kołderce , całą droge do pracy brzuch mnie pobolewał i tak sie ciągłam - kurna jakbym już rodzić miała prawie , ale jak usiadłam w pracy na swoim krzesełku i zjadłam jabułko to mi troche przeszło ale strasznie chce mi sie spać , dobrze że jutro wizyta z rana to powiem ginowi o tym , ale myśle że to nic złego a i mały jeszcze dupa był wypięty do brzucha i jak K chciał go przepchnąć lekko ręką na środek to tak mnie w flaki kopnoł że myślałam że zwarjuje - zaczyna sie kopanie mamuśki na całego chyba

Dzień dobry:-)

Miałam napisać wczoraj wieczorem ale już wyłączyłam komputer więc pisze dziś - MARTA dziękuje wszystkim za kciuki i za ciepłe słowa:tak::tak:

MARYLKA ty się nie przejmuj co baba mówi bo brzusio masz super...

SOL obie córeczki Małe Gwiazdy...

MARAN milego dnia...

nika na ogół sie nie przejmuje ale czasem mnie to wkurza - na szczęście tylko czasem :)

kobiety jak wy wytrzymujecie w ciąży zajmując sie jednocześnie dziećmi ?? ja mam dziś taki jakiś masakryczny dzień że ledwo mam siły na krześle siedzieć a wy jeszcze musicie sie opiekować maluchami, podziwiam no i potwierdza sie że to kobiety są najsilniejsze :)

sorbuś - wyłącznie na twoja prośbę :tak: Max 39 ci na suwaku wyskoczy - tego Ci życzę i tak Ci krakać będę - do 39 - nie pytaj :-p Bo jak to Miś z dużego niebieskiego domu powiedział: "I jak stopy wystają spod kołderki. A czemu wystają? BO TAK MA BYĆ!"

hahaha dzieki to by mi jeszcze tydzien został oby bo wczoraj juz mi sie płakac z bólu chciało :(

ide was poczytac teraz bo nie nadrobiłam jeszce wszystkiego

A tak w ogóle to sie witam babeczki

maran -
nie wpycham kochana wierz mi ze ja nie mam nic przeciwko bycia przed tobą :))) a moje bóle to nie tez takie zwiastujące poród niestety :(

Ostatnia edycja:
Sorbuś - też się męczyłam na finishu dlatego żadnej nie życzę długiego oczekiwania :tak:
marylka - no co jak co ale córki mi się udały :-D
nika - dziękować :-D

Ja przez was w samozachwyt wpadnę :-D

A i się nie pochwaliłam. Wczoraj z okazji tego że pieniądze z PZU już nam wpłynęły na konto M mi kupił lapka - za obie córki i za męczarnie przy obu porodach :-D A i przy okazji na urodziny - moje małe ćwierćwiecze :-D Więc dzisiaj siedzę i przerzucam wszystko ze stacjonarki na lapka :-) Karolę zaraz teściowa zabierze a Emi mi spokojnie pozwala na wszystko więc :-D

reklama
Sol Kochana dziekuje :* No nic oslonowego mi balwan nie dal do antybiotyku...mam jogurty a w poniedzialek mam wizyte juz w Sydney u swojego prowadzacego ciaze poloznika to mi cos da....:-)
A ja dostalam tez lapka teraz w grudniu jak mialam urodziny od S bo z poprzedniego zalalam klawiature kawa :zawstydzona/y::dry:

S wlasnie wrocil z pracy to poprosze zeby zrobil fote i wstawie swojego brzuchola ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry