reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
sorbuś - wyłącznie na twoja prośbę :tak: Max 39 ci na suwaku wyskoczy - tego Ci życzę i tak Ci krakać będę - do 39 - nie pytaj :-p Bo jak to Miś z dużego niebieskiego domu powiedział: "I jak stopy wystają spod kołderki. A czemu wystają? BO TAK MA BYĆ!"

Sol to ja za pare m-cy prosze o przepowiednie:-D

Ja sie nie moge ostatnio wkrecic w zadna wasza rozmowe. Jakis kiepski tydzien...

sol kołyska pierwsza klasa, super :) bardzo mi sie podoba wiec uważam, że warto bylo na nią tyle czekać a Emika w tej kołysce to tak wyglada jakby juz takim niemowlaczkiem była a nie noworodkiem :) sliczna dziewczynka :) Karola to by pewnie tez chciała sie pobujać w takiej co?

ide sie połozyć wreszcie a czy zasne? to sie dopiero okaże ile przyjdzie mi dzis czekać na sen...
dobrej nocki wszystkim :*

Witam :*

Na poczatku MARTA SERDECZNE GRATULACJE DLA CIEBIE I TWOJEGO SYNKA :)!!! SUPER ZE JUZ JESTES PO WSZYSTKIM :)

MARYLKA Ty sie nie przejmuj glupim gadaniem! ;) Ja na tym etapie co Ty mialam takiej samej wielkosci brzuch a teraz mam jeszcze wiekszy ( wstawie fotke obiecana jak S wroci z pracy). Jedne babki maja bardziej wystajace brzuszki inne mniej....zalezy od budowy :) Ja sie wcale nie przejmuje i sie ciesze ze u mnie widac ze w ciazy jestem:-D

Sol slodka ta Twoja mala :))) :tak: Ladna kolyska :) Sprawdza sie? Ile dalas za nia? Podpytuje bo sama jestem na etapie zakupow ;)

U mnie z nastrojem juz lepiej...Cala noc nie spalam z powodu bolu gardla...Juz myslalam ze mi gardlo przeszlo a tutaj znowu sie zaczelo :( Bylam u pierwszego lepszego lekarza i zapisal mi antybiotyk amoksycykline. Sprawdzalam na necie i w aptece mi tez potwierdzali ze jest calkowicie bezpieczna w ciazy wiec teraz chyba mi przejdzie mam nadzieje :zawstydzona/y: Goraczki tez nie mam wiec jest ok.
Ide zazyc pierwsza dawke i oganac chalupe.
Milego dnia wszystkim!:-)

Cześć:)
Ja się dziś tylko przywitam... Mało spałam i nie mam siły na nic. Boli mnie strasznie brzuch i czekam do 8 az mój doktorek zacznie pracę i zadzwonie do niego... Prywatnie jest na urlopie do końca miesiąca ale może w szpitalu jest... jak nie to i tak na izbę przyjęć pojadę. Boli mnie dól brzucha i tak z lewej strony bardziej. Już kilka razy tak miałam więc to raczej nie dzidzia (ostatnio podejrzewali schodzący piasek) ale wolę sprawdzić. Wzięłam nospe forte i odrobinkę przeszło ale nie bardzo i to bardziej takie pieczenie w dole brzucha i po bokach niż ból...akże jakbym juz się nie odezwała dziś to znaczy że pojechałam do szpitala...

Marta gratulacje!!!!! Super że tak szybko poszło:))

Sol kołyska słodka:)) I obie dziewczynki masz śliczniutkie:))

Przepraszam ale nie doczytałam więcej...

maran - jak tam noc minęła ? Karola bujać się? nie :-) bujać Emilkę - tak :-D

jaewa - kołyska mnie kosztowała 605 zł już z przesyłką ze stanów. Póki co Emi w niej śpi a Karola oszczędza baterie kołysząc ją :-p Jest wygodna i ma nawet pasy dla starszaka co by nie wylazł :-D

monia - dziękować :-D A takie bóle też miałam - macica się rozciąga trochę intensywniej bo i maluch szybciej teraz rośnie :-) Ale lepiej sprawdzić :-)

Wygoniłam już Marcina na masaż do S, Emi się wycycowała a Karola właśnie wstała. Dobrze że M poleciał rano po bułki :tak: Spadam śniadanie robić :-)

reklama
Do góry