mama05
prrrryy szaaaalona :))
heloł
)
miłego babeczki
miłego babeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
WITAM DZIEWCZYNY :* LATA MNIE TUTAJ NIE BYLO
Wpadlam na chwile zobaczyc co u Was a tutaj widze wystarane dzidzie i nowe ciaze :-):-)
My staramy sie o drugiego malucha. Moja cora ma prawie 2 lata to przyda jej sie rodzenstwo
Pozdrawiam Was i sciskam mocno z Australii![]()
wkurzają mnie tu tym swoim niedouczeniem, ale co mam zrobić... miodu póki co nie podaje po ostatniej akcji no i tak żyjemy z dnia na dzień... ja na diecie schudłam już 13kg, później były świeta wiec diete odpuściłam a teraz powóciłam do diety i ćwicze 5 razy w tygodniu co by wrócić po tych obu ciążach, karmieniach piersią i ogólnym zaniedbaniu do jakiegoś w miare ludzkiego rozmiaru ;-)no to chyba tyle co u nas... a nie.... jeszcze prawko robie, tzn jeżdże już wszędzie, ale egzamin musze jeszcze zdać... tu jest tak, że jak sie zda teorie to sie jedzi z instruktorem 12 h i później powinno sie jeźić z osoba która ma co najmniej od 2 lat prawko, ale wiadomo jak jest, jeździ sie samemu i tak własnie i ja jeżdże, Ale do przedszkola woże po zakupy i takie tam 

Kosmos, boli jak pieron że usiedzieć nie mogę. Mój gin wraca dopiero we wtorek ale pójdę w czwartek bo muszę sobie jeszcze marker nowotworowy zrobić przed wizytą 
hej super że obyło sie bez komplikacji ;-)Dzien dobry!
Co u Was?
Ja juz w calkiem dobrej formie po operacji. :-) Wczorajsza kontrola przebiegla super i lekarka operujaca brdzo zadowolona.![]()
A teraz juz 100% koncentracji na przygotowaniach do slubu...
Pozdrawiam!