reklama
Jetkaa
Fanka BB :)
Mi to wygląda na potowki.. Może za grubo go ubierasz?Hej dziewczynymożecie doradzić na co wygląda wam ta wysypka na buzi u synka ?
z góry dziękuję za każdą odpowiedź
![]()
Gabjon94
Początkująca w BB
Ma tylko na sobie spioszki bez body, u mnie jest około 18 stopni na zewnątrz. Myślałam że to może trądzik noworodkowy ?? Krostki ma też na główce, nigdzie po za tymMi to wygląda na potowki.. Może za grubo go ubierasz?
U nas potówki były na ciele, nie na buzi, więc nie biorę potówek pod uwagę. Mieliśmy Trądzik i wyglądał bardzo podobnie, tylko krostki nie były aż tak wypukłe, mieliśmy troszkę lżejszy wysyp.Ma tylko na sobie spioszki bez body, u mnie jest około 18 stopni na zewnątrz. Myślałam że to może trądzik noworodkowy ?? Krostki ma też na główce, nigdzie po za tym
Artemida90
mi się wydaje ze to tradzik ale mocno zaogniony, mój miał mniejszy mimo ze karmiłam piersiąMa tylko na sobie spioszki bez body, u mnie jest około 18 stopni na zewnątrz. Myślałam że to może trądzik noworodkowy ?? Krostki ma też na główce, nigdzie po za tym
wiola0904
U mojej córeczki potowki były na buzi, szyi i na skórze główki. Niestety z obawy o to, że jej za zimno, przegrzewałam ją.U nas potówki były na ciele, nie na buzi, więc nie biorę potówek pod uwagę. Mieliśmy Trądzik i wyglądał bardzo podobnie, tylko krostki nie były aż tak wypukłe, mieliśmy troszkę lżejszy wysyp.
Nie wykluczam że na buzi nie występuje, u nas po prostu objawiało się to takimi kostkami w miejscach gdzie synek miał ubranko.U mojej córeczki potowki były na buzi, szyi i na skórze główki. Niestety z obawy o to, że jej za zimno, przegrzewałam ją.
reklama
Gabjon94
Początkująca w BB
mi się wydaje ze to tradzik ale mocno zaogniony, mój miał mniejszy mimo ze
Hej Dodam że na głowie też ma takie krostkiNie wykluczam że na buzi nie występuje, u nas po prostu objawiało się to takimi kostkami w miejscach gdzie synek miał ubranko.
Załączniki
reklama
Konsultujesz z pediatrą?Hej Dodam że na głowie też ma takie krostki