reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wzbogacamy diete naszego malenstwa/wszystko o karmieniu

Puchatko ja kupilam mojemu synkowi ale on stwierdzil ze lepiej jest je zgniezc w raczce i niz wziac do buzi:-D:-D fajne sa bo rozpuszczaja sie w buzi:-)moja bratowa je dwala od dawna a maly jest starszy o 7 tyg wiec kupilam i ja:-)Konradek sprobowal ale zrobil taka mine:baffled:za sucho mu chyba bylo:-D:-D

reklama
MOja dzisiaj po raz pierwszy zjadła 100g zupki:tak: Normalnie jestem happy.Oczywiście kręciła się przy tym jedzeniu ale dałysmy radę:tak: Chrupków jeszcze nie dałam bo na razie zupka była. Wieczorkiem dam jej poglimać. na pewno będzie zadowolona:tak:

Nie nie daję cyca. Zazwyczaj daję jej obiadek 2 godziny po cycku. jak dam później to nie chce jesć bo za wolno dla niej i z cycka lepiej i szybciej. Już nie wiem co mam robić żeby więcej jadła

iwonka moja też mało zupki jada.... góra 80g ale z reguły to max 50g i połowa to mósi być marchewka a reszta inne...:baffled:

Amelka dziś jedząc obiadek, potem deserek, a potem kaszkę na podwieczorek tak słodko robiła "mmmm", że jej smakowało, aż słodko było posłuchać tego mruczenia, przy każdej podanej łyżeczce normalnie :-):tak:
No to lubię właśnie jak mała pałaszuje i robi mmmmm
dziewczynki, a czy dawałyście już może swoim maluszkom chrupki kukurydziane? w ubiegłym tygodniu byli u nas znajomi z kolegą Mateo starszym o 4 miesiące i on wsuwał takie długie pałeczki kukurydziane i Mati tak strasznie chciał, to mu daliśmy 1. Strasznie mu smakował..:laugh2::laugh2:
nie mówiąc o tym, że wszystko dookoła było kukurydziane...
i jak bylismy na szczepionce, to mówiałm, pediatrze, że mu dajemy takie chrupki i ona powiedziała, ze to bardzo dobrze....tylko, że ja mam wrażenie, że u niej jakoś wszystko jest bardzo dobrze :baffled:
Chrupki nie mają wielkiej wartości odżywczej, ale uczą dziecko samodzielnego gryzienia i przyjemnie masują obolałe dziąsła.:tak:

Ja nadal nie kumam bazy z tym glutenem, nie zagłębiałam się w temat:eek:
A żółtko zagości u nas w menu może w następnym tygodniu. Wszytkie mięska już obczailiśmy kurczaczka, jagnięcinka, cielęcinka, królik, indyk wszytsko samkuje temu dziecku, nie mogę narzekać:tak::-)

Moj tez robi mmmm jak je i tylko dzioba otwiera zeby mu dawac jak cos mu smakuje ale przewaznie wszystko lubi...............................................tylko nie butle:tak:
Dzis mu budyn waniliowy zrobilam zobaczymy czy bedzie mu smakowal ??:-)

reklama
Do góry