A ja zastanawiam się co mojemu Zosiaczkowi jutro upitrasić, dziś zrobiłam jej puree z brokuła i ziemniaczka to tak głową kręciła, takie miny strzelała że szok jeszcze paluszki wkładała sobie do buzi żeby sobie to puree wygrzebać no szok!!
no to poszła butla potem jej dałam zmiksowanego banana no to bylo mmmmmmmm:-) no to przynajmniej wiem że nie musze deserkow też kupowac:-)
no to poszła butla potem jej dałam zmiksowanego banana no to bylo mmmmmmmm:-) no to przynajmniej wiem że nie musze deserkow też kupowac:-)
jak blenderem go miażdżyłam to tak naprawdę niewiele z tego wyszło może pół słoiczkach z tych dań które dostawała czyli Hipp albo Bobovita, ale było mmmmmmmm:-)
i się przeraziłam wczoraj, czy nic małej nie będzie, jak miesiąc żółtka nie dostawała.
Dodałam jej dziś do zupki ze słoiczka, ale nie jadła zbyt chętnie, może dlatego, że zostały grudki z tego żółtka. Czy powinnam miksować na gładko, czy powinna nauczyć się jeść z grudkami?
zeby sie nie daj bog zaksztusil dla mnie to jest dziwne to czemu od 4mc grudek nie dawac skoro bez zebow to bez zebow 
.
) i siedzi w swoim krzesełku, to pałaszuje obiadki i nawet kaszki, czego wcześniej też nie tknęła.