reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wzrost i waga naszych dzieci

Witam.Jestem mama 18 miesiecznych blizniaczek Wiktorii i Klaudii.Urodzily sie w 34tyg ciazy jako wczesniaki z mala waga 1810 i 1950.Wiktoria mierzyla 45cm a Klaudia 47.Od urodzenia mialy problemy z przybieraniem na wadze:(Na dzien dzisiejszy waza po okolo 6,5 kg i maja po jakies 70cm wzrostu.Dokladna wage poznam 9 grudnia poniewaz ide wtedy z nimi na szczepienie.

reklama
Miłosz 16miesiecy waga 14300
obwodu glowki nieznam bo niedal sobie zmierzyc..
wzrost 88cm.. ubranka nosi 98- 92 rozmiar...
a kurtke na na 110cm...

Jako ciekawostke podam wam wage Wojtka jak mial 2 miesiace... 7200.. na 3 miesace wazyl 8100
wielkoludki rosna jak na drozdzach

Witam.Jestem mama 18 miesiecznych blizniaczek Wiktorii i Klaudii.Urodzily sie w 34tyg ciazy jako wczesniaki z mala waga 1810 i 1950.Wiktoria mierzyla 45cm a Klaudia 47.Od urodzenia mialy problemy z przybieraniem na wadze:(Na dzien dzisiejszy waza po okolo 6,5 kg i maja po jakies 70cm wzrostu.Dokladna wage poznam 9 grudnia poniewaz ide wtedy z nimi na szczepienie.

Witaj dowikla:-) Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłuzej :tak:

czesc dowikla. ja rowniez zachecam cię do uczestnictwa na naszym forum, poniewaz jest tu naprawde fajna zgaja mamusiątek i ich dzieciątek. pisz jak najczesciej

Witam Ewitka.Rzeczywiscie moje coreczki sa strasznymi kruszynkami.( grudnia ide z nimi do szczepienia,wiec dokladnie sie dowiem ile waza i mierza.Ale napewno sa ponizej 3 centyla.Pozdrawiam
Zobacz załącznik 103261

Ostatnia edycja:
reklama
hej dowikla,
jestescie pod opieka poradni endokrynologicznej?
moj brat tez byl malenki - 68-69 cm na roczek i pamietam, ze mial badania na hormon wzrostu
cale dziecistwo, dorastanie byl maly - skoczyl dopiero po 18 roku zycia

Do góry