reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

magda ja mam drewniane klocki, najlepszą zabawą jagody jest burzenie wierzy, którą mama z tych klocków zbudowała:-Dapropo rzucania fakt, czasami trzeba robić uniki, aby nie dostać latającym klockiem w głowę:cool2:

reklama
Mateusz ma klocki takie z różnymi rzeczami zamknietymi w środku - one są plastikowe i bardziej służą do rzucania niż do układania

Magda- mi też zostały po Daruni drewnane klocki.:-)
Bardzo je sobie chwalę (mimo, że na razie służą głównie do burzenia:blink:).
Potem się przydadzą.:-) Kształcą m.in. zmysł równowagi....

My mamy drewniane klocki i bardzo sobie je chwale-kupilismy zestaw w Tesco-byla promocja za ponad 100 klockow placilismy ok.35zl-Jas bardzo fajnie sie nimi bawi-uklada wieze, lub burzy ktore zbuduje ja, takze przewozi klocki traktorkiem z przyczepka.

lolcia jagódka też ma te klocki z fisher pricea są naprawdę rewelacyjne....można je przypinać jeden do drugiego, wydają różne odgłosy i są bajecznie kolorowe:tak:

Kuba bawi się wszystkimi klockami jakie ma na stanie najbardziej lubi układać wieze z takich wielgachnych plastikowych ( bez bolców) ale lubi też składać te normalne plastikowe - może dlatego, że łatwo się je złączyć i rozłączyć - a koncentracja przy tym ogromna

maga ja sie zastanawiam nad ta ksiazeczka-kaper ma cos podobnego ale w wersji ang.po prostu ja uwielbia-co powiem ksiazeczka uczy:tak:bo jak ja zamyka krzyczy za nia ''baj baj''
osinka ja takie zabawki pchane na kijku widzialam na bazarach,na odpustach-musze sie tez rozejrzec

u nas hitem sa klamerki-a wlasciwie teraz ich psucie:wściekła/y:zostalo mo niewiele a hiciorem sa zwierzaki plastikowe-swinka krowa kon

Mateusz też ma takiego kurczaka na kiju, dostał na dzień dziecka. Duma go wręcz rozpiera jak go oprowadza po podwórku:-DTaka prosta rzecz a radość ogromna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry