reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
Olek najbardziej lubi zabawki cudze świeżo wyrwane dzieciom z rą wtedy chętnie się nimi bbawi a w domu tylko wywali wszystko z szafy i ma w nosie najlepsza jest komórka działająca-bo zepsutą się nie interesuje, łyżka do nalewania zupy, garnek, aparat od telefonu stacjonarnego, i przede wszystkim mop, no ewentualnie szczotka do czysczenia kibla porażka wrrrrrrr:angry:

czy wasze pociechy też zabierają innym wszystko w piaskownicy - kurczę mieśiąc temu jescze takich cyrków nie odwałał

A ja dzisiaj uległam w sklepie presji mojego dziecka i na jego rozpaczliwe "brum brum brum" kupiłam mu taki chodzik-samochód. Przynajmniej ma kierownicę, co moje dziecko uszczęśliwia. Bo miałam już wizję, że spędzę wakacje siedząc w samochodzie, podczas gdy moje dziecko zawzięcie kieruje, zmienia biegi i załącza wycieraczki.
Ma kompletnego fioła na punkcie aut...

pytia - witaj w klubie automaniaków
Kuba potrafi siedzieć w samochodzie godzine i cały czas japa uśmiechnięta a wyjęcie go graniczy z cudek niekiedy mam wrażenie, że wysiądzie z kierownicą a przełacznika od wycieraczek tak intensywnie używa, że też czekam aż odpadnie

ostatnio na pchlim targu, który od czasu do czasu przyjeżdża do Otrębus, kupiliśmy małemu rowerek trójkołowy - za 35 zl, z metalową ramą - Krzymkowi bardzo się podoba... nam również, głównie cenowo :-D

reklama
u nas ostatnio furore robi samochodzik maly :szok: a nie lalki i tablica do ktorej dolaczone sa literki magnesiki, na ktorej mozna przyczepic kartke i rysowac kredkami lub bezposrednio na niej mazac zmywalnymi mazakami i posiada ona takze malutki stoleczke na ktorym Zuzia uwielbia siedziec :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry