reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

reklama
a mysmy w koncu kupili Selince autko chicco :-) i teraz musimy ja wozic po domu bo sama jaszcze nie umie sie odpychac :-D najbardziej podoba jej sie kierownica a w niej rozne klawisze grajace , ale mala ma ubaw :-) i oczywiscie bardzo lubi chodzic z autkiem , robi sobie z niego pomoc do przemieszczania sie :-D :-D mala spryciulka :-D

a tak po za tym to teraz etap zwiedzania domu i trudno usiedziec przy jakiej kolwiek zabawce :eek:

a ja ostatnio przeglądając e-bay'a natrafiłam na takie cudo:tak: .......strasznie mi sie podoba ....i jako że mój bobas dostał symboliczny prezent na urodzinki a na dzień dziecka nic nie dostał ..... to chyba zacznę odkładać pieniążki;-):tak:...w sumie Patryk jeszcze trochę za mały....ale są tam pasy do przypinania no i można kierować tym manualnie ....pedał -gdy bobas jest już większy ...albo pilotem ....może na mikołaja sie skusimy:)

eBay: REMOTE Power Ride On 4 Wheels ARMY Jeep Car + RADIO 10 (item 260128220240 end time Jun-20-07 11:00:00 PDT)

zabawka z którą dwa lata temu Piotrek po prostu wyszedł ze sklepu, Pani szukała w komputerze ceny :)
teraz Bartek nie odstępuje na krok - wóz drabiniasty - normalnie taki malutki kolorowy drewniany wóz drabiniasty - szaleństwo :)

u nas teraz chiciorem są buty - wszystkie trzeba je zakładać no i wąchać oczywiście - przy wąchaniu Kuba robi opowiednią mine i mówi a fujjj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry