reklama

Zabawki dla naszych dzieci! :)

Maks dostał pod choinkę klocki FP i też nie bardzo go interesują
szkoda, że nie wiedziałam o kulkach, że takie zajmujące to by sie chrzestnej powiedziało;-) :-)

reklama
u nas rewelacyjnie sprawdzają się takie foremki (kubeczki), z których można zbudować wieżę (nakłada się jeden na drugi) - bomba jak dla mnie i dla Krzymka :tak:

a u nas hitem są te klocki na drutach (kolejka?) z Ikei - Maks uwielbia je przekładać

no i piłki piłki i jeszcze raz piłki - nożne, tenisowe, szmaciane, kulki plastikowe, wszystko co się toczy, skacze, ucieka i za czym można gonić po całym domu:happy:

budowane przez mamę wieże Maks jednym ruchem przewraca i po dokładnym rozgarnięciu wszystkich elementów traci nimi zainteresowanie:laugh2:

u nas tez najwieksza frajde sprawiaja Lence takie kolorowe kubeczki z ktorych mozna budowac wieze lub wkladac jeden kubeczek w drugi :-)
albo np Lenka wklada sobie w te kubeczki pilki FP
kolejna rzezc to ksiazeczki uwielbia je ogladac przewracac kartki i ...
jesc :-D :-D w ogole ostatnio strasznie lubi wcinac gazety chusteczki i papier i nie wiem jaka jest tego przyczyna :confused: :confused:

kurcze a mnie te ulki i klocki FP wydawały sie takie nijakie nieatrakcyjnie a robią taką furore???
chyba sprawdze:tak:
te kubeczki tez widzialam sie sie nie interesowalam
chya musze zaczac bo to nie mnie ma interesowac tylko mała;-) :-D

wiesz co takie kubeczki np sa supr rzecza bo dziecko uczy sie z mniejszy przedmiot mozna wlozyc w wiekszy czy np postawic jeden na drugim:tak:
a i Lenka ma tez taki kwadratowe kolorowe klocki z miekkiej gabki tez super sie nimi bawi
ale i tak najwieksza frajda to wszelkiego rodzaju metki przy zabawkach lub ubraniach :tak: :tak: :-D :-D

Maks po oderwaniu odpowiedniego kawałka gazety szybciutko wkłada sobie go do buzi, zaciska usta i zaraz przełyka - nie ma szans mu go wyciągnąć, dlatego czytanie gazet odbywa się pod ścisłą kontrolą;-)

reklama
u nas jest tak samo , niech tylko w jej rece wpadnie papier gazeta czy chustka (a ma katar wiec sa w poblizu) od razu wklada sobie malutki kawalki do buzi i natychmiast polyka i smiej sie bardzo radosnie jak probuje jej wyjac to z ust:-D :-D :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry