Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fajoskie te jeździki. Muszę się w końcu na coś zdecydować. Na pewno kupię ten rowerek. Z zebry zrezygnowałam, bo są drogie jak nie wiem, a szkoda, bo fajne.
Jeździki też kuszące i cena przystępna.
a pamietacie tej moj lezaczek ktory mozna przerobic na fotelik bujany ?? Gaja sobie na niego wchodzi buja sie troche i schodzi hehe a dzis kupilismy jej krokodyla ktorego sie wciska na grzbiecie i on jedzie i klapie paszcza hehe ale Gajutek ma radoche bo naciska i za nim biega...a rowerk vikus to wiesz moja Gaja ma rozowy hehe
biegaa to chyba przesadzone hehe ale robi tak ze trzy niesmiale kroczki samodzielnie no i za raczki chodzi jak mama z jeden a tata z drugiej strony trzymaja
czy kupujecie cos na dzien dziecka ??? hihihi
no pewnie tak a wiec co ???/ czekam na propozycje
my zastanawiamy sie nad pchaczem cosik takiego jak na zlocie miał kubus jutrzenkowy jeszcze mysle nad stolikiem i krzesełkiem i nie wiem co tam jeszcze