reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zabawki, zabaweczki

o właśnie paula zapomniałam dopisać, że on z nurofenu był :-D
ta kolorowa tarcza na środku brzucha przykuwała uwagę :tak:
patrzyłam na allegro ale nie mają :no:

reklama
no i nie jest łatwo-sama chciałam zrobić:szok::szok::szok: jazda jak nie wiem...co się namęczyłam...ale twarda jestem!!! i się nie poddam!!! działam dalej jak już coś mi wyjdzie w miarę fajnego to Wam pokażę -bo na razie jakieś straszydło mi wyszło-Kuba raczej by się tego wystraszył a nie chciał się tym bawić.:-D:-D:-D
jest jeszcze nadzieja w mojej mamie-może do ich przychodni zawita kiedyś taki miś???
Kata-dobre z tym misiem:-D:-D:-D:-D
aha -a od wczoraj ulubioną zabawką Kuby jest autko z biedronki za 2.99zł byłam na zakupach i zobaczył bum bum no i ...trzeba było kupić!!!:-)

A wogole to malym grudniakom polecam RESORAKI :tak::tak::tak:. Kuba wczoraj 2 h sie bawil u babci w przekladaniu ich z podlogi na krzeslo, dzis godzine :szok::szok:. W domu ma kilka ale gdzies porozrzucane. A tam mial 9 sztuk i po prostu nie bylo Kuba. Dzis mu babcia kupila 5 nowych hot wheelsow.
Ogolnie ma juz sporo tych samochodow i jest mega zabawa w wykladanie ich z jednego pudelka do drugiego lub ustawianie na jakis stolku czy krzesle. POLECAM

Jutrzenka- a nie ma tam jakis malych czesci? :confused: Od jakiego one sa wieku?
Jesli sa male czesci, to u mojego by nie przeszlo, bo on lubi wszystkim rzucac z impetem o podloge, wiec dorwalby sie do czegos malego i wlozylby do buzi....

Alex u nas podobnie, na resoraki nie ma szans, bo Oliś też lubi walić zabawkami o ziemię ;-) Chyba te Olisie tak mają ;-)

One sa niby od 3 lat ale te wheelsy sa metalowe i nie wygladaja mi na takie ze cos moze odpasc. Zreszta Kubna tez lubi rzucac o podloge zeby uderzalo ale raczej klockami, kolkami a samochodziki to wklada, wyjume z pudelka i wklada do drugiego albo jezdzi nimi po podlodze :tak:. Wczoraj sie tak godzine wieczorem bawil, dalam mu na nie metalowe pudelko z pokrywka i podobalo mu sie ze taki odlgos jak wklada daja :tak::tak:

No to slicznie ten Twoj Kubulek sie bawi....:tak:Juz wie, jak sie jezdzi autkami po podlodze, super! Moj niestety nie....:-D:-D
Tak, tak Kacha- Oliski chyba tak maja :-D

reklama
eeee uj nas to samo (tez sie lalka nie chce bawić :-):-):-)) ale ulubione zajęcie to wyciaganie wszystkiego co możliwe z szafek

czy wiecie jak sie nazywa taka zabawka taki jeżdzący na kółkach kurczak albo jakieś inne zwierzatko zwykle drewniane z kijem i dziecko to pcha do przodu jak idzie z kijkiem
nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi

Do góry