reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zabawki, zabaweczki

Elcia Ty masz te puzzle piankowe tak legalnie rozlozone na podlodze w takim dobrym stanie :szok::szok::szok:, u nas nawet 5 min nie poleza bo zaraz sa w czesciach :szok::szok:, juz nawet te mniejsze srodki wyjelam zeby do buzi nie bral, a w jednym to odgryzl kawalek :confused::confused:. Teraz schowalam i czekam az zmadrzeje :-D:-D:-D

reklama
KATAWOJ hmmmm niewydaje mi sie zeby sie nadziala na ten kij bo jak z nim pedzi to raczke ma wyciagnieta do przodu i jak pada na podloge to zabawka przed nia lezy
JUTRZENKA puzle leza tak od samego poczatku i tylko mnie ich skladanie wkurzalo do odkurzania i mycia podlogi bo wszystko wypadalo wiec podspodem przykleilam tasme tak na krzyz i nic nie wypada :) mala sie nimi bawi to ciaga kwadracik i nic nie wypada a do odkurzania i mycia podlogi to calosc podnosze i opieram o sciane i gotowe a puzle przecieram husteczkami nawilzajacymi i gitara :) hihii pomyslowa jestem co ?? hihihih

u nas juz połowa cześci pogubiona część pogryziona a cześć zjedzona przez psa i tyle było puzli:-D:-D:-D nawet reszty nie wyciagam

U nas tez leżą na podłodze od kilku miesiecy, codziennie je przecieram i juz:tak:
kiedys pies wziął jeden element do pyska to dostał opiernicz i to spory i teraz sie do nich nie zbliza:-)

a czym wasza latorośl bawi się w wannie podczas kąpieli?
bo u nas gumowe piszczki, tęczowe kubeczki, książeczki kąpielowe już nudne :baffled:
wczoraj kupiłam jej takie sitko dla dzieci z gumowymi 3 piszczkami do wyławiania
poza tym lubi zwalać wszystko do wanny np. szampony, płyny itp. ;-)

kata- wypisz- wymaluj jak u mnie...:tak::tak::tak::tak: najlepsza zabawa to zrzucanie rzeczy z wanny....:tak::-D
A bawi sie tym co Twoja, gumowe zwierzatka, ksiazeczka, lodeczki itp... na razie mu sie jeszcze nie znudzilo.

Kata-u nas podobnie...-wszystko zrzucane jest do wanny.Kuba ma też gumowe zwierzątka do kąpieli,konewkę z której wylewa na siebie wodę,kubeczki,butlę po emolium.i moją myjkę :-)

słyszałam że fajna jest kolorowa piana do mycia i do zabawy w wodzie i farbki którymi można wszędzie mazać-po płytkach i wannie (ładnie schodzą także nie ma obaw że coś się wybrudzi)-jedynie dziecko się pomalujeale--
-- tego nie mieliśmy.musiałabym zobaczyć kosztuje to w granicach 12zł.-jakoś tak-tylko nie wiem czy Kuba nie dostałby od tego uczulenia.?

jeśli któraś z Was to miała i przetestowała piszcie jak to się sprawdza?

reklama
u nas to samo, zwalanie wszystkiego co stoi, poza tym tez ma takie sitko do wylawiania i 3 gumowe figurki. A i super zabawka jest moja myjka do kapieli, wklda ja do wody i podnosi do goru i patrzy jak woda cieknie :-D:-D.
Poza tym chlaanie, chlapanie i jeszcze rz chlapanie az sie wody nalyka i wlosy i wszsytko wkolo brodzika mokre :szok::szok:.
I wyjmuwoanie i wkladanie korka :-D

Do góry