reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
Inna szczere współczucia. Ja wiem co znaczy ból Osemek i nie tylko rosnących:szok::wściekła/y:Ostatnio po dwóch latach męczarni w końcu badziewie wyrwałam - jestem głupsza o dwie na dole:-) Trzymaj się, a swoją drogą - moze żel na ząbki to nie głupi pomysł:-) Dzieciom w końcu pomaga...

Pola jestem pełna podziwu dla całej waszej familii za te 4 minuty:tak:;-).
Lilka nie lubi szczotkowania zębów, raczej kończy się to płaczem. głównie jest zainteresowana tym o czym już pisałam.

Anii, jak coś sobie nasze pociechy ubzdurają, to trudno je odzwyczaić...hihihi. Moja np. lubi się bujać i (ponieważ nie mamy huśtawki-chcemy kupić na roczek) o to są koszmarne awantury:-D i płacze

haha Maja dobra- 4 min szczotkowania zębów...tak to jest jak stomatolodzy rodzice:tak:
Sara tez lubimyc zeby- szczeg.jak któres z nas myje to biegnie po swoja szczoteczke i siedzi i tez myje- tak mała małpka z niej co to wszystko nasladuje....:-)
Inna 3m sie:-)bedziesz mądrzejsza z tymi ósemkami- hihi....a tak szczerze to współczuje- bo u mnie sie okazało ze moje chore oko zachorowało od zębów- mam torbiel nad korzeniem 5ki- i czeka mnie resekcja korzenia- oj nie chce stracic zeba....najlepsze jest to ze potrzebowali lekarze m-c na wykrycie przyczyny zapalenia oka- bo zab był zaleczony i nie bolał- wiec stomatolog uznał ze to nie od zebów...okazało sie dopiero po pantomogramie...aj taka nasza słuzba zdrowia- bo te zdj to na własne zyczenie sobie zrobiłam i poszłąm do dentysty pokazujac mu czy to cos znaczy dla zeba??

no to Zuzia ma juz 12 zęboli:tak::-)wczoraj wymacalam górne czwórki, myślałam że narazie tylko na dole ma 2 ale cos moi za duzo łapki wpychała, wepchałam palucha i sa na górze też 2 narazie takie płaskie, guzki wyszły ale są:-D

To i ja sie pochwale mamy pierwsza gorna czworke:-) Wiec doczekalysmy sie 9 zabka.I mysle ze na dniach przebija sie kolejne czworeczki bo juz je czuje pod dziaselkiem:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry