reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Kolejni Posiadacze Malutkich Kiełków:happy: Gratulujemy:tak:
No i czekamy aż u Nas też coś wyrośnie - pewnie już bliżej niż dalej;-)

Z kasą jest u nas tak, że pieniądze są na koncie męża, bo pracuje;-) Ale oczywiście żona ma wszelki dostęp do konta tzn. posiada kartę do bankomatów, wejście do InternetBanking, gdybym chciała zrobić jakiś przelew itp. Nie mamy problemów jeżeli chodzi o pieniądze i nie kłócimy się o to, bo oboje uważamy, że to najgłupszy powód do kłótni i że kasa to rzecz nabyta, dzisiaj są, jutro może nie być.

reklama
jeny dziewczyny ale narobiłam z tą kasą a tu o zębach trzeba pisać.każdy trzyma gdzie chce jak chce z kim chce ważne aby każdy był zadowolony. ja jedynie o takich tradycjach chciałam przypomnieć bo nasi panowi to zapewne nigdy nie pamiętają.

jednak najważniejsze że mamy tego upragnionego ząbka tylko teraz zaczęło sie marudzenie.:tak: ale damy radę.Gratki dla wszystkich uzębionych i powodzenia tym co jeszcze czekają na swoją wróżkę aż przyleci aby pożyczyć im ząbki by później mogła je wymienić na inne.:-D

To ja już powinnam mieć pięć sukienek, bo piąty ząbek w drodze i znowu ja go odkryłam:-)Mamy już dwie dolne jedynki, dwie górne dwójki a teraz wyszła już górna jedynka a druga jedynkę widać już, więc lada dzień wyjdzie.
Dalej ma Tosia katar i trochę jest marudna. I tak śmiesznie rusza buzią- jakby chciała dolnymi zębami postukac o górne:-)

U Milenki wczoraj wyszedł pierwszy ząbek (dolna prawa jedyneczka) dokładnie w dniu ukończenia 8 miesięcy :-D
Obyło sie bez żadnego marudzenia, bez problemów z jedzeniem czy spaniem... nawet nie pchała do buzi jakoś specjalnie wszystkiego co pod ręką, tak sobie wyszedł ten ząbek... znienacka :-)

Kasiad owszem troszkę zaczerwienione ma te dziąsełka i grubsze niż wcześniej, ale mała w żaden sposób nie dała nam odczuć że coś się wykluwa, po jej zachowaniu w zyciu bym się nie domysliła :-)

Milenka ogólnie ostatnio jest bezproblemowa... troszkę w nocy gorzej śpi, ale jesli się obudzi to wystarczą 2 minutki z mamą albo tatą i ponownie szybko zasypia. Mam wrażenie, że teraz wynagradza nam te pierwszych 4-5 miesięcy kiedy tak strasznie płakała każdego dnia, ostatnio naprawde nie możemy narzekać na jej zachowanie, jest strasznie kochaniutka :tak:

gratulacje dla MIlenki z okazji pierwszego ząbka:-) no i super że tak nispodziewanie wyszedł, przynajmniej sie nie meczyła :-)
a my nadal czekamy.... a moze i u nas by tak wyszedł znienacka ten zębolek?:tak:

reklama
Do góry