reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
U nas tez nic... no moze...nie jestem pewna...:confused: dziąsła mojej Tuni sa tak twarde jak nigdy. I mam z tym problem bo gryzie mnie nimi w sutki-a to naprawde boli. Poza tym zaczeła sie mocno slinic i wszystko gryzie -nawet szczebelki od łóżeczka- ale zębów nie widać:confused::confused:

U nas tez nic... no moze...nie jestem pewna...:confused: dziąsła mojej Tuni sa tak twarde jak nigdy. I mam z tym problem bo gryzie mnie nimi w sutki-a to naprawde boli. Poza tym zaczeła sie mocno slinic i wszystko gryzie -nawet szczebelki od łóżeczka- ale zębów nie widać:confused::confused:
wyjda
innego wyjscia nie ma

a widze wkoncu suwaczek ;-):-) zrobiłas

Tak, Agusia, wreszcie zrobiłam suwaczek. A raczej -wreszcie udało mi siezrobić- bo ja totalne beztalecie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

to my też się pochwalimy dziś przebiła się górna jedynka więc bilans dwa na dole i jeden u góry ale za chwilę wyjdzie i drugi u góry i będzie 1+1 dół i 1+1 góra. naszczęscie SZymek dalej jest delikatny jak je mleczko chyba wie że musi bo to jego i musi dbać co cycuszki bo będzie koniec.

kiedys spotkałam gdzieś link do takiej strony gdzie były narysowane ząbki dziecka i można zaznaczać ich kolejność jak wychodziły i kiedy no a teraz jakbym to chciała to nie mogę tego odszukać. może ktoś ma cos takiego??:nerd::confused:

reklama
Do góry