reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
A u nas w dalszym ciągu 5 zabków tylko zastanawia mnie jedno, Zosia od 3 dni ma straszne rumieńce na policzkach w czwartek miala stan podgorączkowy i była troszke marudna wczoraj też była marudna czyzby te rumieńce to od ząbków?
Czy jakies uczulenie?

Konrad tez mial przez caly poniedzialek takie rumience,wczoraj i dzis tez mu sie pokazaly...:sorry2:.Myslalam,ze go cos bierze,ale byly zimne.nie mam pojecia od czego:no:

Gratulujemy Jenni zabka!!!!:-):-):-):tak::tak::tak:

GRATULACJE DLA ANOSIA, NO I OCZYWISCIE DLA JENNI ZE WKONCU DOCZEKALA SIE ZEBOLKA....:tak::tak::tak::-):-):-)

u nas nadal nic:-(...................<ale moze juz niedlugo bo cosik jakby sie w tym kierunku ruszalo:-p;-)>

Konrad tez mial przez caly poniedzialek takie rumience,wczoraj i dzis tez mu sie pokazaly...:sorry2:.Myslalam,ze go cos bierze,ale byly zimne.nie mam pojecia od czego:no:

Gratulujemy Jenni zabka!!!!:-):-):-):tak::tak::tak:

Tycia
jak zimne rumience to na[ewno od ząbków ...Zosia znowu ma dzis takie i jest strasznie marudna

Zastanawiam sie czy to nie od wychodzenia na dwor?niczm mu nie smarowalam policzkow,ale doslownie tylko z domu do samochodu i z powrotem....Nie wiem...:no:

reklama
Zastanawiam sie czy to nie od wychodzenia na dwor?niczm mu nie smarowalam policzkow,ale doslownie tylko z domu do samochodu i z powrotem....Nie wiem...:no:
Moze byc od dworu..ja jak szybko przenosiłam małego do auta i nie smarowałam, to miał rumiane poliki...ale jak smaruje teraz nawet na chwilkę to jest oki

Do góry