reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

reklama
Gratulacje dla nowych zęboli :tak::tak: u nas też się coś wykluwa po prawej stronie na dole i u góry chyba 4 :confused::confused: nie wiem bo brakuje nam 3

też tak myślałam agusia, jak wyszedł pierwszy, ale teraz jestem pewna, że to jednak piątka;-):tak:
pewne to jest, że Kopernik ...
ja Emilce wyszły 4 to były bardzo daleko :tak:ale teraz jak są 2 i 3 to widzę że wcale nie były tak daleko :dry::-D

gratulacje :tak: to Wiki chyba jako pierwsza ma piątki :szok::-D
dokładnie to jednak 4, dopiero jak wyszły całkiem, to widzę, ze nie żadne 5, na nie przyjdzie jeszcze pora:-D:zawstydzona/y:

dokładnie to jednak 4, dopiero jak wyszły całkiem, to widzę, ze nie żadne 5, na nie przyjdzie jeszcze pora:-D:zawstydzona/y:

hihi ;-):-D strasznie daleko są te czwórki :tak:więc można się pomylić u Emilki nie było dwójek ani trójek to wogóle nie wiedziałam który to ząbek ;-)

reklama
Do góry