reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

reklama
Kasia teraz wypadl 3-ci... alete dwie dolne jedynki juz praktycznie calkiem wyszly :))

Rusia wrozka byla-ale tata wrozbita bezmozgowy polozylkase a zeba nie zabral...mloda popedzila rano i byla STRASZNIE rozczarowana ze zeba nie zabrala... probowalam naprawic sytuacje mowiac ze jednego zabka zawsze zostawia zeby mogla sie pochwalic innym ,ale nie przeszlo-powiedziala ze dzis mamy wystawic i ma zabrac ;)

Zuch Noemi!!!
U nas wczoraj była pierwsza szkolna fluoryzacja. O dziwo Ola zniosła to w miarę dobrze. A u dentysty mało fotela nie wyrwała.

A tak przy okazji korzystacie z mitu zębowej wróżki? Ja Oli wybiłam ten pomysł z głowy. wyjaśniłam jej o co chodzi z wypadaniem zębów i powiedziałam,że przy pierwszym zębie a i owszem mogę jej dać mały prezent, ale później niech na to nie liczy. Chyba, że będzie się wzorowo zachowywać przy wypadaniu zęba. Przyjęła to nawet spokojnie. I nie naciska. A zęby ma narazie wszystkie.

Do nas wrozka przychodzi...sama w dziecinstwie tego nie mialam,nic mi nikt za zeba nie dal...ale mloda dostaje jakas kase...tym razem dostala 5 € ;)

reklama
Fredka, u mnie chyba będzie jak u Ciebie. Miki w sumie nic na ten temat nie mówi, sam ząbków jeszcze nie stracił, ale w przedszkolu dzieciaki niektóre i owszem. A sama w dzieciństwie też takiego zwyczaju nie znałam.
Dziś Miki miał drugą fluoryzację i mówił, że płyn jest niedobry. Pamiętyam, faktycznie niedobry był, ale zęby po tym takie gładziutkie

Do góry