• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

No Wojtech zwariował z tymi 8 zębami - chyba nawet przebił majowe dzieciaczki!!!!!

A u nas górne dziąsła juz bardzo bardzo bardzo napuchnete - takze spodziewam sie 3 i 4 zeba lada dzień. (i tak juz od dwóch tygodni isę spodziewam hehe)

reklama
Wojtek naprawde tempo ma nie z tej ziemi...Ale widac chlop chyba naprawde na te kotlety sie czai co by mu lawo bylo ich pogryzc....

U nas nadal taka lekka bordowa plama na gornej jedynce...Kurde co to moze byc??????????????

A mój stwierdził że nie jest zazdrosny :( tylko ze jutro mi blokade zakłada i na godzine dziennie mi bedzie bb włączał (łaskawca :))

Pti - ja gdzieś pisałam że mamy to samo - Karolek ma siniaka na lewym górnym dziąśle i zastanawiałam się czy się uderzył czy co...

reklama
a my już czekamy na zębole pełną parą, noce koszmarne, mała wrzeszczy na cały dom co najmniej 2 godziny w nocy i budzi się co 15 minut, albo i częściej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry