• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

dziewczęta nawet nie wiecie jak Wam zazdroszczę! Chciałabym u Oli zobaczyć chociaż jeden, jedyny malutki ząbek:szok: . A tu nie ma nawet najmniejszej plameczki, nic:eek: . Chyba będziemy bezzębne.....:laugh2:

reklama
No widzę, że jeszcze jakaś niewielka grupka bezzębnych maluszków istnieje... To dobrze, bo to daje nadzieję, że jednak jeszcze może jakieś zęby się pojawią... ciekawe tylko kiedy:-D

Nieeee, to jest niesamowite... Jak może być taka rozbieżność... ktoś tu ma chyba znajomości...:-D :-D :-D
To kiedy Wojtki zapraszają na zawody w gryzieniu?:laugh2:

u na sdalej dwa ale idą 4 wg mnie - wszystkie na górze - od 3 tygodni ma czerone i spuchnięte dziąsła codziennie zaglądam do szczęki a tam KUPA

reklama
Wojtki zawyżają średnią, nie ma co.. :-)
a ja mam pytanie jak udaje się wam maluchom umyć zęby szczoteczką????? u mnie to graniczy z cudem, wcześniej myliśmy palcem i nie było problemów , a teraz jak kupiliśmy szczoteczkę to nie ma szans aby włożyć mu ją do buzi.. jak daję mu do ręki aby sam sobie umył macha szczoteczka a pochwili wyrzuca w "kosmos"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry