• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

Gratulujemy wszystkich nowych ząbkow

A my "niestety" wypisujemy się z kluby bezzębnych MAMY PIERWSEGO ZĄBKA.. przy osiagnięciach Wojtków to nic ale nas radośc ogromna :-)
jak na razie wybił się delikatnie i czyć go pod palcem.. ostatnie kilka dni było widac kreseczkę ale jeszcze pod skórką a od wczoraj już na wierzchu !!!

reklama
A u nas ide te gorne jedynki i coraz blizej sa,ze lada chwila a beda stukac...ale mloda przy tym marudna taka ze az z zalosci dzis pieknie mama mi wykrzyczala!!!!!!!!!!!!!!No i gryzie co sie da!!!:wściekła/y: Biedactwo...

Danielku, gratulacje Kochany Gryzoniu!!!

Noemi, brawo za piękne "mama". Pati, mój Wojciaszek to tak okropnie zgrzyta tymi swoimi zębiszonami, że aż ciarki przechodzą. :baffled::-):-)

Gratulacje dla Danielka, a u nas, z dniem kiedy pojawiły się zębole skończylo się stekanie- nocki przespane, mała zasypia sama, oczywiście ja nie chwalę, tylko informuję:-D ale to cud dziewczyny, bo myslałam, że to już nigdy nie nastapi:tak: męczylismy się 3 miesiące:baffled:

Brawa dla Noemi- zdecydowala się na siostrzyczkę jednak:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry