reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

reklama
Kasiu, może Mikuś lżej przejdzie. U Wojciaszka i tak nie jest źle, bo mu zabki raczej szybko wychodzą (może intensywnie,a le za to krótko). Ale już kilka dni i nocy było gorszych. Nawet znów śpi dwa razy dziennie od kiegy ząbki ruszyły. Musi go to męczyć.

A ja dzis porzadnie wyszczotkowalam mlodej zeby bo u nas ogolnie problemy z myciem klow:crazy: i znalazlam ostatnie dwie gorne piateczki...prawa juz widoczna prawie do polowy a lewa wlasnie sie przebija i jest juz widoczna...Czyli moge powiedziec ze u nas juz komplet :-)

reklama
brawa dla wszystkich małych dzielnych zębaczy:-D:-D:-D a ząbki Noemi to podziwiałam ostatnio na zdjęciach tak się szczerze uśmiechała że wszystkie było widać, :-D:-D:-D

u nas na razie cisza z ząbkami - mamy 16 i nic więcej nie wychodzi.
a z myciem też nie najlepiej, bo moja Iza na nic nie ma czasu, musi być wciąż w biegu, a górne 2 zaczęły robić się już żółte :baffled: zaczynam się zastanawiać nad kupnem szczoteczki elektrycznej dla Izy, może to by ją zachęciło do dokładnego mycia??:confused:
a może któraś z was już ma taką szczoteczkę dla dziecka??????:dry::sorry2:

Do góry