reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

anetka...no to zobacz Kubusiowi zaczely wychodzic w tym samym czasie co Igorkowi...a u Was juz gorne ....a nasza lewa jedynka jak stanela w miejscu tak nie rosnie ....ni w zab:confused:

reklama
Oświadczam wszem i wobec, że Adaś ma pierwszego ząbka. Co prawda na razie jest baaaaaaaardzo malutki, ale jest. I całe szczęście, bo syneczek przez 2 dni gorączkował (a nie kaszle i nie ma kataru, więc przeziębienie wykluczam):-D:-D:-D

To super, Aniu, gratulujemy.:tak::-D:tak:

Fajnie, że dzieciaczkom rosną zębulki, fajnie to wygląda.
Próbowałam zrobić fotki, ale jakoś słabo mi to wyszło. W ogóle, to po wyjściu ząbków przez jakiś czas były bardzo nmałe, jakby wcale nie rosły. Teraz dopiero się ruszyły, bo nieraz je widac, jak Nata się śmieje. A oprócz tego chyba Natala ma górną jedynkę prawą, bo wyczuwam tam palcem jakieś "coś", poza tym Nata marudziała strasznie w nocy przez ostatni tydzień, a od kilku dni jest spokój, i kupek mniej, i tak się już nie ślini, choć nadal wszystko pakuje do buzi. Ale pewności nie mam, czy tam coś jest.

Ania1 a1 jeszcze tutaj gratuluje pierwszego zabeczka :-)

U nas juz prawa dolna jedynka fajnie urosla a lewa powoli ja dogania i wyczuwam dwie gorne jedyneczki ale jeszcze sie calkiem nie przebily moze to potrwac dwa tygodnie nawet bo przy dolnych jedynkach tez najpierw czulam takie piczki klujace a dopiero po jakims czasie wyszyly :tak:

ania1a1 gratuluję ząbka :)
u nas już ostatnio wyszedł 3 ząbek, górna lewa jedynka, cierpiał Mateusz dośc mocno, budził się w nicy często bardzo, ogólny niepokój , nie chciał jeść, i kupki byłu inne... teraz mamy spokój widać jedynkę prawą, ale jeszcze się nie przebiła. mam nadzieję, że ten ząbek będzie łagodniej i mniej boleśnie wychodził.
pozdrawiam:-)

Mama slodyczka gratuluje kolejnych zabeczkow :-)

a my mamy juz 4 zabki :-)Nikodemkowi sie przebily dwie gorne jedyneczki juz fajnie dzwiecza pod lyzeczka ale sa jeszcze malutkie :-)

reklama
Do góry