reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

:-D:-D:-DMONICZKO - ja mam ten sam problem zeby sprawdzic co sie w buzce dzieje.....nie dosc ze Kuba ma "alergie" na sprawdzanie ząbków (i dotykanie nosa jeszcze) - wyrywa się to jeszcze ten jezyk:-D

reklama
Madziallenko, u nas jeszcze nie ma ząbków, ale mamy specjalną szczoteczkę do dziąsełek. Kupiłam taki zestaw 3 szczoteczek - do masażu dziąseł (dla dzieci bez zębów), szczoteczka silikonowa do pierwszych ząbków; szczoteczka tradycyjna z miękkiego włosia do starszych dzieci.
Staram się masować Adasiowi dziąsełka każdego dnia co najmniej 2 razy dziennie, ale nie zawsze mój maluch mi na to pozwala. Czasami wypycha szczoteczkę językiem albo zaciska usta. Taki łobuziak!

prześliczne ząbunie:-) u nas brak ale już trzecią nboc mały marudzi i tylko smarowanie go uspakaja , może coś będzie?

madziallenka nie jeszcze nie myjemy:-Dmamy juz szczoteczki i takie cos do masowania dziaselka wiec moze czas zaczac:tak:przegotowana woda mozna na poczatek prawda?

dziewczyny czy przy zabkowaniu może być brak kupki? bo Maciej od piątku nie robił i mam wrażenie, że to przez te dziąsełka...no i dzis ma jakis katarek wrrrr! oby się nie roschorował:-(

Ja mam zestaw szczoteczek Canpola i napierw uzywalam tej do dziaselek a tearaz myje 2 zabki szczoteczka do zabkow taka z silikonowymi wypustkami co by sie Ala przyzwyczajala a na dotykanie noska tez ma alergie:-D

reklama
Do góry