Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja już też zgłupiałam. już od miesiąca albo i lepiej zdarza mi się posmarować małemu dziąsła bo marudzi niewiadomo dlaczego. raz nawet obudził się w nocy z płaczem, nie mogłam go uspokoić, dałam troszkę nurofenu i zasnął po paru minutach i byłam pewna na 100 % że za dzień dwa pojawią się zębole a tu nic!!! Więc już sama nie wiem kiedy to będzie. tato mój mówi że u niektórych dzieci ten proces trwa dłużej, chyba starszyzny się trzeba posłuchaćJa juz straciłam nadzieje,że młodej kiedykolwiek jakieś ząbki wyjdą!!:--p

ja już też zgłupiałam. już od miesiąca albo i lepiej zdarza mi się posmarować małemu dziąsła bo marudzi niewiadomo dlaczego. raz nawet obudził się w nocy z płaczem, nie mogłam go uspokoić, dałam troszkę nurofenu i zasnął po paru minutach i byłam pewna na 100 % że za dzień dwa pojawią się zębole a tu nic!!! Więc już sama nie wiem kiedy to będzie. tato mój mówi że u niektórych dzieci ten proces trwa dłużej, chyba starszyzny się trzeba posłuchać![]()