• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ząbkowanie

reklama
Ani szybko ani bezbolesnie....on nie chce buzi otworzyć....wyrywa sie,drze...nie da sie go utrzymać...Póki co mamy przegląd za sobą i wyrok ale nie wiem jak my to zrobimy....
A dwójek nie ma, po prostu są czarne miejsca zaraz przy samych dziąsłach....Ja nie wiem jak to sie stalo, tak cholera pilnowałam mycia zebów, diety i tego co pije....Oboje z meżem nie mamy jakis szczególnych problemów z zębami.....Cały czas sie obwiniam że gdzies nawaliłam :dry: Tylko nie wiem gdzie :-(

Współczuję problemów z ząbkami. Nie dość że ledwo co się pokazały a tu tyle kłopotu.
Chyba jak jest szkliwo słabe to mycie ząbków niewiele pomoże. Ja wiem po sobie. Odkąd pamiętam zawsze dbałam o zęby. Mycie po każdym posiłku, chyba że byłam w szkole czy gdzieś tam... a zęby i tak musiałam wszystkie poleczyć. Wszędzie plomby tak jak leci oprócz 1,2,3 :szok:.
Oli wyszła lewa dolna piątka. Jak na razie są 2 lub 3 kiełki ale ząbek już się przebił:-D.

Mój post do poprawki. Mąż zobaczył lewą górną piątkę w całości, musiała wyjść przed dolną, którą ja wypatrzyłam. A przy okazji zobaczyłam że jeszcze wyżyna się dolna prawa. Masaktra!!! Dużo na raz. Ola niespokojna po nocach. Znowu biedna cierpi :(.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry