reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

Dzzięęęęęęki! Mateuszek już sobie smacznie śpi. Bardzo się cieszę, ze jakoś bez żadnych dolegliwości się udaje. Tylko cały czas jak nie palec to piąstka w buzi (gryzaczka jeszcze nie chce brać do buzi), nawet jak szama to robi sobie przerwę na palucha.no istrasznie się wierci przy karmieniu, skarpetki sobie ściąga, pieluchą się zakrywa itp, ehh.. gdzie te spokojne karmienia.

reklama
lidijko to moja niunia ma to samo przy jedxzeniu.Wierci się i kreci.a pielucha tez głowe zakrywa lub moja bluzka,i tez paluchy pcha do buzi.Nawet jak jej wieczorem daje butle z kaszka to jest butla i palec w buzi.

Dawno tu nie zaglądałam a tyle nowych ząbków się pojawiło. Iza dołączam do dziewczyn z gratulacjami dla Karolinki i jej rozwoju. No i ząbki też ma piękne i jak dobrze je już widać.

Lidijko dla Mateuszka też gratualacje z okazji ząbków. Życzę żeby to ząbkowanie było bezbolesne zarówno dla niego jak i dla Was.

Dori dzięki!
Gosiek - gratulacje dla Mirka :), Karolci wyszły obydwa prawie jednocześnie, z niewielką przewgą lewej jedyneczki :)
justynagasior - głowa do góry, może nie będzie źle, u nas było spoko to może u Twoich maluchów tez tak będzie :)

u nas tez sie chyba zaczyna, Maja strasznie sie slini, wszystko chce grysc nawet moj nos :) usypia ciezej niz zwykle, na dodatek od 3 dni co jakis czas ma podwyzszona temperature - idziemy dzis do lekarza sprawdzic czy to nie jakies przeziebienie... a i ciaga sie za uszki, potrafi sie obudzic z placzem co sie nigdy nie zdarzalo - na szczescie rzadko...

Gratulujemy nowych ząbków!!!

A u nas pomimo silnego ślinotoku nie widać żadnych objawów, żeby ząbkowanie miało się zacząć. Doktórka powiedziała, że może przyjdzie nam poczekać do 7-8 miesiąca!! :D Zobaczymy...

reklama
Dziewczyny własnie czytałam o tych jedyneczkach i sobie coś pomyślałam, to chyba pierwsze i ostatnie jedyneczki z których cieszymy sie u naszych dzieciaczków ;D :D

Do góry