Dzzięęęęęęki! Mateuszek już sobie smacznie śpi. Bardzo się cieszę, ze jakoś bez żadnych dolegliwości się udaje. Tylko cały czas jak nie palec to piąstka w buzi (gryzaczka jeszcze nie chce brać do buzi), nawet jak szama to robi sobie przerwę na palucha.no istrasznie się wierci przy karmieniu, skarpetki sobie ściąga, pieluchą się zakrywa itp, ehh.. gdzie te spokojne karmienia.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
lidijko to moja niunia ma to samo przy jedxzeniu.Wierci się i kreci.a pielucha tez głowe zakrywa lub moja bluzka,i tez paluchy pcha do buzi.Nawet jak jej wieczorem daje butle z kaszka to jest butla i palec w buzi.
JustynaR.
Zakochana Fanka
ja obawiam się ząbkowania u moich maluchów.... ;D
dori
Fanka BB :)
Dawno tu nie zaglądałam a tyle nowych ząbków się pojawiło. Iza dołączam do dziewczyn z gratulacjami dla Karolinki i jej rozwoju. No i ząbki też ma piękne i jak dobrze je już widać.
Lidijko dla Mateuszka też gratualacje z okazji ząbków. Życzę żeby to ząbkowanie było bezbolesne zarówno dla niego jak i dla Was.
Lidijko dla Mateuszka też gratualacje z okazji ząbków. Życzę żeby to ząbkowanie było bezbolesne zarówno dla niego jak i dla Was.
Dori dzięki!
Gosiek - gratulacje dla Mirka
, Karolci wyszły obydwa prawie jednocześnie, z niewielką przewgą lewej jedyneczki
justynagasior - głowa do góry, może nie będzie źle, u nas było spoko to może u Twoich maluchów tez tak będzie
Gosiek - gratulacje dla Mirka
justynagasior - głowa do góry, może nie będzie źle, u nas było spoko to może u Twoich maluchów tez tak będzie
u nas tez sie chyba zaczyna, Maja strasznie sie slini, wszystko chce grysc nawet moj nos
usypia ciezej niz zwykle, na dodatek od 3 dni co jakis czas ma podwyzszona temperature - idziemy dzis do lekarza sprawdzic czy to nie jakies przeziebienie... a i ciaga sie za uszki, potrafi sie obudzic z placzem co sie nigdy nie zdarzalo - na szczescie rzadko...
reklama
Podziel się: