reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

My też możemy się pochwalić, że już widać zaczątki ząbkowania :)

Co do aparatu stałego na zęby - super sprawa!! Miałam wstrętnie krzywe zęby iw związku z tym straszliwy kompleks (wstydziłam się usmiechać). Dlatego uzbierałam kasiorkę i sobie zrobiłam :tak: A aparat zdjęłam jakoś pod koniec ósmego miesiąca, bo nie chciałam aby dzidziuś urodził się z aparatem na zębach, hihi :-D .

reklama
Może nie w temacie ale co tam... Idzia moja psiapsółka miała operowane oczy laserowo i strasznie cierpiała a jej siostra widząc to odwołała swoją operację. Teraz mówi, że to jest super obudzić się i bez zakładania okularów czy soczewek zobaczyć która jest godzina, ale ponoć nie zrobilaby tego gdyby wiedziała jaki to ból. No i teraz ponoć w związku z operacją jak jest słoneczny dzień musi nosić bardzo porządne okulary przeciwsłoneczne, bo cierpi na potworne bóle głowy. Brrr... No i mimo wszystko mówi, że odradza?!

magdalena - pierwszy raz slysze taka opienie ... moja kuzynka chciala tez zrobic ten zabieg ... musze sie z nia skontaktowac i zobaczyc czy sie zdecydowala ...ja i tak musze jeszcze poczekac to sie czegos dowiem w miedzy czasie...

No i mamy ząbek:-):-):-). Kubuś dołączył dziś do grona kwietniowych wampirków;-). Cały dzień był strasznie marudny:-p, ale trudno się dziwić. Ale już wyszedł, więc może będzie na chwilę spokój.

Gratulacje dla Kubusia!
A tak przy okazji jakie objawy obserwowałyście mamuśki przed pojawieniem się pierwszych ząbków i na ile "przed"?

Gratulacje dla Kubulka i jego ząbka:tak: .

Magdalena25 u nas poszło bezobjawowo. A teraz już są tak duże, ze przy karmieniu zawsze je poczuję;-)

A u Olka cisza, chociaż ostatnio jest bardziej marudny i przebudza się w nocy nawet. Ale dziąselka bez zmian, tylko trochę zbielały. Ciągle czekamy... Oby nie za długo bo jak będą chciały wyjść wszystkie to Olo nie da mi żyć!

reklama
Do góry