reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

A u nas właśnie dziś zauważyłam lewą dolną jedynkę - ząbek jeszcze się nie przebił, ale już go widać :-)
Rena, Idzia - moja córa też właśnie ząbkuje. W pudełeczku na razie ma jeden ząbek, ale drugi też już się chwieje. A na miejscu tego, który wypadł rośnie ząbek stały, ale jakiś taki szeroki jest:confused:

reklama
Gratulacje dla ząbkujących. U nas też jeszcze nic nie ma. Dziąsełka niby trochę opuchnięte ale chyba przyjdzie nam jeszcze poczekać na pierwsze kiełki.

zuzia - gratulacje dla Kubusia
a michalowi urosly juz dwa dolne stale zeby i niestety sie nie mieszcza - pewnie aparat pojdzie w uzytek z czasem ...

Niestety ząbki nie zawsze rosną tak jak rosnąć powinny. Ja też kilka lat nosiłam aparat (jeszcze takiej starszej generacji - wyjmowane) a potem jak zaczęły rosnąć ósemki to cała praca poszła na marne. Zwłaszcza na dole pokrzywiło się wszystko w chińskie s. Moja koleżanka założyła sobie aparat stały w marcu i już teraz ma ząbki idealnie równe. pewnie niedługo jej już zdejmą. Jak kaski przybędzie to też się chyba zdecyduję bo mam hopla na punkcie zębów.

ja tez mam krzywe zeby i mam mnie namawia na zalozenie tego aparatu ... tez sie moze skusze .... bo tak troszke zmieniajac temat to wolala bym zrobic najpierw laserowa operacje oczu bo jestem krotkowidzem - ale na to musze poczekac 6 miesiecy po skonczeniu karmienia - takie sa wymogi ...

reklama
Do góry