reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ząbkowanie

No ładnie! Gratulacje nowych uzębionych!
U nas cisza. W poniedziałek Olo był bardziej marudny ale wszystko wróciło do normy.
Tak jak Margarett nie wiem czy sie cieszyć czy martwić...

reklama
Gratulacje dla wszystkich uzębionych maluchów:-).
Irlandia - pierwsze ząbki powinny się pojawić do 18 m-ca, więc macie jeszcze dużo czasu, a jak karmisz piersią, to lepiej, żeby ząbki były później;-).

Chyba nawet Chuck Norris nie wie kiedy Mateuszkowi w końcu wyrżną się te górniaki.

Biedak tak się męczy. Lepi sie do mnie, cały czas najlepiej nosić a i tak popiskuje. Ale i tak jest dzielny. Dziąsła ma strasznie napuchnięte, kupiłam mu Dentinox i taki gryzaczek do masażu dziąseł, tylko, ze on juz nie chce żadnych specyfików. Mam nadzieję, ze to już blizej niż dalej do końca. Akurat tak sie złożyło chruchelek z oskrzeli i ząbkowanie. Najważniejsze, ze to pierwsze już mu prawie przeszło.

lidijka u nas to samo cale dziasla popuchniete i te dolne i gorne:(( a zebow ni widu ni slychu. Slychac to slychac jeki majki i stekania :))gryzie co popadnie zele u nas nie pomagaja najlepiej zimne jabuszko:))) Do tej pory jak Maja jadla przed snem okolo 20 to pozniej budzila sie dopiero okolo 4 a teraz caly czas by siedziala przy cycku:(( Mam nadzieje ze juz niedlugo skonczy sie ten koszmar:)))

Irlandia ten zestaw to firma Bebe Confort nazwa Set of 3 toothbrushes kupowalam w sklepie Swiat Dziecka cena za zestaw okolo 16 zl.Szczerze polecam.Franek na na noc zabiera to ze soba do lozeczka i jak mu zab wychodzil to ja nawet niewiedzialam kiedy bo on sobie sam to w nocy podziamgal i zasypial.

reklama
Do góry