S
SugarbabyLove
Gość
oo to faktycznie szybciutko
ale ciesz sie dziecko to dar :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sabinko, tez mam taka nadzieję..Łudzę się, że niemiecka firma i do tego "prorodzinna", więc powinno być okno wlasnieoby cie nie zwolnili kochana :* a co bys chciala mieć? chlopaka co?

:-).. A chciałabym..drugą dziewczynkę
..Tak Ada:-)!!Tak mi wychodzi mniej więcej po 20-tym lutym..a jak będzie, to się jeszcze okaże..maxwel czy ty tez masz termin na luty????
Witaj Ewelinko wśród nas:-)hej hej ja też jestem z zabrza termin mam na 10 stycznia jeszcze długa droga przed nami ale ciesze się z każdego dnia ostatnio coraz gorzej się czuje a jak wy znosicie ciąże. pozdrawiam wam serdecznie w te zimne dni oraz w:-)asze brzuszki
Heheh, jw - wole dziewczynkę:-):-)oo kolejna mama do nas dołaczasuper witamy. powiedz nam coś o sobie jesli chcesz oczywiscie
z jakiej dzielnicy jestes ?
ja mam termin na 5 lutegopoza tym mam syna ktory w lipcu skonczy rok
Maxwell domyslam ze teraz chcesz chłopaka??
Hej Bodzinka:-) Wracasz na zabrzańskie "łono"?:-) Z chłopakami to masz rację..ale dziewczynki też są fajniusieWiecie cio??? A ja nie wiem co chce:-) Chłopaki sa takie fajne.;-)