Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no pati wkoncu sie odezwalaś...!Hej dziewczyny... Komputer już mam na stałe wiec już Was nie opuszcze.... Ale mi Was brakowało ... No ale już jestem)
Z nowości to tak...
We wtorek byliśmy na szczepieniu i mały nie zapłakał ani razu)
))
Ale za to mało przybrał na wadze ... no ale pracujemy nad tym)
Kuba wcina dania i deserki ze słoiczków, wcina kaszki..... zebusie już ma ostre...) i coraz bardziej widoczne
)
)
Troszke Was nadrobiłam ale reszty nie dam rady...) U nas ładna pogoda więc zaraz zmykamy na ogródek
)
)
Ja już to mam na szczęście z sobą.... Co prawda musimy jeszcze takie już końcóweczki kupić jak np. szafeczka do łazienki ale to już na totalnym luzie...witam
Patrycja dobrze,ze juz jestes![]()
My dzis caly dzien rowniez na ogrodzie kupilismy malemu basenik i troche powariował a potem jak sie polozyl spac to spal z 3h.
My się przeprowadzamy za 2 tyg, okolo, bo 10 dopiero dostaniemy klucze no i trzeba zrobic remont mały tzn powymieniac podlogi, w 2 pokojach, pomalowac, kupic meble, itd
a chłopaki bardzo dobrzepati- to super!!a jak chlopaki sie mają..?
Adaa- no remont niestety i kosztuje i czas zajmuje.. a jak brzusio?? wogole jak sie czujesz?![]()