• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
bedzie dobrze zobaczysz :) a ta dr Merta to która bo ja pamietam z Traugutta taką szczuplą czarną młodą, potem taką niską blondynkę z pasemkami, no i jeszcze taką starszą ok 40/45 Kliś czy jakos tak.

Ja wlasnie wczoraj odebralam moje wyniki i krew ok, ale w moczu mam leukocyty co swiadczy o zapaleniu w czwartek mam wizyte.

Hej dziewczyny,
A ja się byczę na L4..mam do 28 lipca..Nie chciało mi się jakoś tu zaglądać, ale teraz nadrabiam zaległości:tak:..
Adddaaa w sumie już wie, teraz reszcie chciałam powiedzieć, że niestety, ale poroniłam:-(..W zeszłą środę miałam czyszczenie macicy..zarodek, a właściwie pęcherzyk ciążowy nie chciał się rozwijać..No, ale na szczęście już się czuję lepiej..a o dzidzię będziemy się starać w przyszłym roku..
A jak Wam mijają wakacje i lato??
Pozdrawiam

Olciu- przykro mi z powodu fasolki kochana :-( :*
Adaa- a jak ty sie czujesz..? ja brzusio?
U nas jakoś leci, troche ciepło i duszno ale może być pozatym mały był na szczepieniu wczoraj i prawie cały dzien przespał :-D;-)
A w sobote albo niedziele chcemy nad morze jechać ... :)
A co u Was pozatym?
buźki
:) :*

bedzie dobrze zobaczysz :) a ta dr Merta to która bo ja pamietam z Traugutta taką szczuplą czarną młodą, potem taką niską blondynkę z pasemkami, no i jeszcze taką starszą ok 40/45 Kliś czy jakos tak.

Ja wlasnie wczoraj odebralam moje wyniki i krew ok, ale w moczu mam leukocyty co swiadczy o zapaleniu w czwartek mam wizyte.
Merta to jest ta blondynka... bardzo fajna babka....
Hej dziewczyny,
A ja się byczę na L4..mam do 28 lipca..Nie chciało mi się jakoś tu zaglądać, ale teraz nadrabiam zaległości:tak:..
Adddaaa w sumie już wie, teraz reszcie chciałam powiedzieć, że niestety, ale poroniłam:-(..W zeszłą środę miałam czyszczenie macicy..zarodek, a właściwie pęcherzyk ciążowy nie chciał się rozwijać..No, ale na szczęście już się czuję lepiej..a o dzidzię będziemy się starać w przyszłym roku..
A jak Wam mijają wakacje i lato??
Pozdrawiam
strasznie mi przykro Kochana trzymaj sie cieplutko :((:((:((

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry