Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wpadłam na chwilkę napisać,że 25 lipca urodziłam córkę Oliwkę - 58 cm i 4400g.lecę robić mleczko bo córuś bardzo żarłoczna![]()
Gratulacje Seeya!!!Super dziewczynkę urodziłaś:-)!!!wpadłam na chwilkę napisać,że 25 lipca urodziłam córkę Oliwkę - 58 cm i 4400g.lecę robić mleczko bo córuś bardzo żarłoczna![]()
Kurcze tak myslałam właśnie że to musiał byc wypadek samochodowy..... auto jest w strasznym stanie... i pomyśleć że taka plama oleju może odebrać dzieciom matke a facetowi żonę i nie narodzone dziecko.... Nawet sobie nie wyobrażam jak sie ten mąż musi czucTczew - Zgina kobieta w zaawansowanej ciy - Wiadomoci - Aktualnoci
tu jest wszystko opisane, ona byla w ciazy ale miala jeszcze dwóch synow.Spodziewala sie corki.
Hej, bardzo fajnie sie mieszkaGratulacje Seeya!!!Super dziewczynkę urodziłaś:-)!!!
Co słychać dziewczyny? Ja już od czwartku z powrotem w pracy..w środę byłam na wizycie kontrolnej u mojej ginki i na szczęście wszystko jest ok!!Po nowym roku możemy zacząć się starać o rodzeństwo dla Marysi;-)..
Adddaaa, jak się czujesz?
Patrycja, jak na nowym miejscu się mieszka?
Sabinko - co u Ciebie?:-)
No i ciekawe, co u Ollci i Marzenki..
Milusiego weekendowania, buziaki kochane