Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale lekarz jest tez od tego zeby wszystko wytłumaczyć....Ja jak zauważe jakiekolwiek kropeczki czy cokolwiek mnie zaniepokoi u chłopaków najpierw dzownie do przychodni spytać co to może być i dopiero potem ide.... ale nigdy nie usłyszałam że nie potrzebnie przychodze czy że panikuje.....to był lekarz z przychodni. Stwierdziła, ze jak będę tak przychodziła z małą do przychodni to ona coś złapie w końcu. A ja po prostu się martwię, czy to źle? po to jest lekarz moim zdaniem. Gdybym wszystko wiedziała, nie potrzebni by mi byli lekarze.
adaaa no trochę daleko mam..... Bo mieszkam na maciejowie....://// Kurcze niewiem zależy od pogody bo jakby było znośnie i nie padałoby to bym Kube wzieła do nosidełka i bym przyjechała..... Ale gorzej jakby było zimno albo deszcz bo musiałabym wózek brac... ://ja też mysle ze powinnas zmienic, a z oczkami popros o skierowanie do okulisty wtedy bedziesz miala pewnosc, ja tez bylam z moim u okulisty ale mysmy mieli wizyte gdy maluch mial 3-mce wczesniej ponoć się nie oplaca, mysle ze mozesz byc spokojna bo córeczka ma jeszcze czas.
Co do krostek tak jak Kasia pisala to albo potówki albo alergia, musisz bardzo uwazac na to co jesz n.p sproboj nie jesc jednego dnia nabialu i wtedy zobaczysz czy krostki znikają, podejzane też są pomidory, truskawki,orzechy, owoce południowe typu banany, itd...musisz eliminować,
Oj ciezko jest być mamą![]()
Patrycja- sama niewiem a gdzie Ci pasuję daleko masz do tej fontany??? na 3go maja, albo jakis plac zabaw
p.s zapraszamy wszystkie mamy![]()