Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja teraz mieszkam na "Waryniolu":-)..obecnie mieszkam na helence, ale generalnie "pochodzę" z Waryniola
a szpital... heh, pracuję w nim, więc nie wypowiem się, bo nie wypadaAle urazówka jest tam fajniusia
Na jakiej sali leży?? (chodzi mi o numer) pewnie nie pamiętasz...
Akademii Rozwoju nie znam, w pracy ktoś przyniósł ulotki z niej - oferta wygląda dość ciekawie..ale szczegółów nie znam..Co do takich klubików dla maluchów słyszałam, że na Roosevelta otworzyli od marca Akademię Rozwoju Malucha - czy ktoś już coś o tym słyszał, wie jak tam jest?
Nie słyszałam o tym, ale na Franciszkańskiej powstała Akademia Małego Smerfa i podobno to ciekawe miejsce.
http://85.128.183.31/smerfy/
Oliwka jest na antybiotyku,bo ciągle jej leciało z noska i kaszlała,już jej lepiej,za to teraz Damian pokasłuje-oszaleć można. pochwalę się- Oliwka ma już 3 ząbki (4 w drodze) i w końcu nauczyła się siadać:-) też mam nadzieję że watek znowu się rozkręci,może jakieś spotkanko na wiosnę? buziole dla was:-)