Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super, że tak Ci się poukładało z Adasiem fajnie:-)Hej, a mi się udało porozmawiać z mamą i muszę się pochwalić, że nie muszę szukać już opieki dla Adasia na czas kiedy wrócę do pracy. Moja mama sama wyszła z inicjatywą, że żłobek nie jest odpowiednim miejscem dla takiego malucha i powiedziała, że się nim zajmie
A tak poza tym to zbliża mi się już powoli sesja na uczelni, a tu taka ładna pogoda.
Dziewczyny mam pytanie kiedy zaczęłyście swoim dzieciakom podawać już inne posiłki prócz mleka, chodzi mi o kaszki, soczki, deserki czy stosowałyście się do tego ograniczenia na opakowaniu i podawałyście je już po skończonym 4 miesiącu czy może wcześniej?
No fakt, coś zamarło nasze forum:-(Ale tu ciszaWidać wszystkie mamuśki na spacerkach z maluchami
![]()
A ja mam pytanie może któraś z was się orientuje i wie jak to jest z tą ustawą żłobkową? Konkretnie chodzi mi o to czy jeżeli matka dziecka mieszka ze swoją matką (babcią dziecka) to czy może ją zatrudnić jako legalną nianię na tych zasadach, że to ZUS będzie odprowadzał niani składki?
Hej Adddaaa:-), a no tak..wg OM mam termin na 27 listopad, a wg USG na 3 grudnia..zobaczymy..tydzień 12-ty aktualnie..;-)witam!
jejkalyu jak dawno mnie tu nie było masakra!!!! no ale jakoś duzo nieprodukujecie wiec nadgonilam jakoś
u mnie brak czasu... dzieciaki daja w kosc Karolcia mimo ze skonczyla 3 miesiace caly czas ma problemy z brzuszkiem...
aa Kacperek to duzy chlopak daję czadu rowno
buziaki dla wAS:*
maxwell widze ze jestes ciazy na kiedy termin??? ktory to tydzien?