Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja kupuje dada, helen harper z carrefura, i inne tanie NIE CERATOWE pieluszkii kazde sa fajne . Wydaje mi sie ze trzeba miec duzo pieniazkow zeby dziecko w pampersie trzymac. Tym bardziej ze im wieksze dziecko tym czesciej sie je zmienia. i zycze powodzeni w odpieluszkowaniu i zgadzam sie z mam ze jeszcze za wczesnie n nuke nocnika ;] pzdrBardzo dobry pomysł![]()
A ja mam takie pytanie, ponieważ słyszałam dużo dobrych opinii na temat biedronkowych pieluch Dada Premium. Sama natomiast kupuję Pampers Sleep&Play, ale ostatnio ich cena wzrosła o 6 zł i zastanawiam sie czy czasem nie przerzucić się na tańsze ale dobrej jakosci pieluchy.
Mój Adaś ma już prawie 9 miesiecy, więc zaczniemy naukę sikania na nocnik, ale z pieluszek tak szybko też nie zrezygnujemy. Tym bardziej, że większosć czasu mój syn jest z moją mamą, a ona uważa, że Adaś ma jeszcze czas.
Czekam na info jakich pieluszek wy używacie i o ich opinię![]()
zabki powinno sie myc od 1 zęba -zeby dziecko przyzwyczajac to raz sa takie nakladki na palec jak jest zabkow wiecej to szczoteki do zebow. Jak pracowalam w przychodni to przychodzili dzieci 3-4 letnie kotrych rodzice twierdzili ze lo jeszcze czas na nauke okazalo sie ze dzieci maja do wyrwani duzo zebow tzw satlych i maja juz protezy kotre sie wymienia co pare miesiecy jak szczeka rosnie i protezka jest za mala.A tak poza tym muszę się pochwalić mojemu synowi wychodzi już 5 ząbek i tak a propo ząbków wczoraj czytałam artykuł, że jak już są 4 to powinno się je zacząć powoli szczotkować i przyzwyczajać malucha do szczoteczki?
Co o tym sądzicie, kiedy wy zaczęłyście dzieciakom myć ząbki?