reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Mati2004 witaj!
Bodzinka świetny tatuażyk, a bolało?
Ollcia widzę, że plany wakacyjne na przyszły rok mamy podobne, polskie morze:-D

A u mnie nudy i mam mega lenia :rofl2: Nie leżakuję już tyle co wcześniej, ale mimo wszystko oszczędzam się, bo żeby urodzić to jeszcze ciut za wcześnie. Muszę wytrzymać, tak jeszcze z 2,5 tygodnia i mały będzie donoszony, więc wtedy niech się dzieje co chce :-D

Ja siedzę w pracy i jakoś mi dziś nie idze. Tatuaż świetny. Ile dałaś Bodzinko? Oglądam ostatnio Maiami Ink w TV. Piękne tatuaże robią.
Pogoda niezachęcająca do spacerów a z dzieciaczkami dobrze byłoby się podotleniać.
Co do leków hormonalnych. Wszysko było dobrze póki ich nie odstawiłam. W ciągu miesiąca przytyłam 4 kilo. Tak więc leki h. są Beee....

Ale potworna cisza, gdzie są wszystkie dziewczyny?
Coś ten nasz wątek nie może się rozkręcić.
A ja dziś po wizycie u gina, wszystko ok i tylko czekać szczęśliwego finału :-D
Ollcia, a jak twój maluszek zdrowy? Mam nadzieję, że w maju wybierzemy się na wspólny spacerek Pozdrawiam!!!!

Zdrowy, zdrowy :-D Tylko dziąsełka straszliwie go swędzą i momentami jest bardzo marudny.
To super że u Ciebie wszystko dobrze, teraz wszyscy czekamy na dzidzię :tak:
No a co do spacerku, to jasne, że idziemy :tak: I to niejeden ;-) Już czekam na wiosnę i spacerki z Tobą i Twoimi dziciaczkami :-D

Oj cicho tu, wczoraj zaliczony spacerek z małym, a tak to nudy. Już się nie mogę doczekać rozwiązania. Mam dość tej bezczynności.
Szkoda, że ten wątek się nie rozkręca.

reklama
Coś niezbyt rozmowne te Zabrzanki :-p Wierzę Ci, Marzenko, że nie możesz się doczekać, pamiętam, jak mi się dłużył ten ostatni miesiąc... myślałam że już nigdy nie urodzę :sorry2: Ale już niedługo i Ty będziesz trzymać w ramionach swoje maleństwo :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry