reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam się :tak:
plecy już prawie dobrze, po prostu przeciążenie kręgosłupa i jak na razie bez leków bo jesteśmy jeszcze cycuszkowi ;-) zobaczymy co z tego będzie, teraz póki co mało noszę i relaksuję się :-D Maluch ma teraz nowe zajęcie tzn staje sam w łóżeczku i chodzi w koło barierki super wygląda.

Adddaaa ja słyszałam już o tym problemie na NK i tak od jakiegoś czasu nie mam zdjęć moich maluchów, bo nie wiem co bym zrobiła jakby ktoś ukradł moje zdjęcie dzieci i tam umieścił. :wściekła/y:

Ollcia kuruj maluszka i buziaki od e-ciotki :happy2:
Seeya super że jest lepiej.

reklama
https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

dziewczyny przeczytajcie co piszą inne dziewczyny, to jest o pedofili na n-k
nawet nie wiedzialam ze to sie tak rozpowrzechnilo na n-k, masakra

słyszałam o tym już jakiś czas temu, dlatego ja mam galerię dostępną tylko dla znajomych, pousuwałam również ze znajomych wszystkie konta fikcyjne, w ten sposób niemożliwe aby ktoś niepowołany zobaczył zdjęcia Bartka.

https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

dziewczyny przeczytajcie co piszą inne dziewczyny, to jest o pedofili na n-k
nawet nie wiedzialam ze to sie tak rozpowrzechnilo na n-k, masakra
Co za dranie!!!:no::wściekła/y::no:ohyda..

Witam się :tak:
plecy już prawie dobrze, po prostu przeciążenie kręgosłupa i jak na razie bez leków bo jesteśmy jeszcze cycuszkowi ;-) zobaczymy co z tego będzie, teraz póki co mało noszę i relaksuję się :-D Maluch ma teraz nowe zajęcie tzn staje sam w łóżeczku i chodzi w koło barierki super wygląda.
Dobrze, że jest już lepiej:-)..moja zaczyna wymuszać rykiem noszenie..:zawstydzona/y:
Dzielny chłopak z Bartusia:-), musi słodko wyglądać..:tak:
słyszałam o tym już jakiś czas temu, dlatego ja mam galerię dostępną tylko dla znajomych, pousuwałam również ze znajomych wszystkie konta fikcyjne, w ten sposób niemożliwe aby ktoś niepowołany zobaczył zdjęcia Bartka.
Właśnie zmieniam ustawienia na NK i usuwam fikcyjne konta - masakra po prostu:-(:-(:wściekła/y:..

Witam, ale zimno się zrobiło.. mi sie jakos przez to wychodzic nie chce poczekamy troche, bo ja nie cierpie takiego mrozu jestem takim zmarżluchem :zawstydzona/y:
a my z chodzeniem po sniegu tez problemu nie mamy,
mamy wozek tako-jumper i bardzo fajnie się jezdzi, moze mi jest troche ciezko czasem pod gorke, w ogole dalej taszcze Kacpra w gondoli mimo,ze z niej wyrósl juz z dobre 2 miesiace temu powinnam zmienic na spacerówke,ale jakos w tej gondoli cieplej, a maly i tak od razu zasypia na spacerze, wiec mu to nie przeszkadza,
co do rozwoju : moj Kacper posadzony tez posieddzi sam tylko go interesują bardzo jego nogi wiec czesto leci do przodu ,żeby ugryść nozke a co :-D
raczkowac chyba tez nie beddzie bo nie cierpi lezec na brzuchu jak juz lezy to troche popelza i tyle,
obracac się tez obraca z brzucha na plecy,najczesciej bo przeciez sam z pleców na brzuch sie nie obroci jak on tak nie lubi lezec, no ale czasem tylko pokazuje,ze umie.Poza tym bardzo wysoko podnosi głowkę, i jak się lekko czegoś zlapie n.p kołdry to juz siedzi, no i jeszcze bardzo ladnie je z łyzeczki wlasciwie od poczatku, powoli pije z kubeczka, jeszcze gdyby przesypial cale noce [marzenie]
zawsze sie jeszcze obudzi z 2 razy na mleczko, nie popuszcza.i chyba juz nie pamietam wiecej, wiem jedno zmienia się z dnia na dzien czasem mnie az zaskakuję.

maxwell - i co lepiej sie jeździ ? z blokowanymi kołami ?
olcia - a pamietasz w jakim wieku (miesiacach) twoj mały zaczął raczkowac ?
u nas chyba idzie 4 ząb bo nataniel dzwiandowaty sie zorbil teraz spi po zjedzneiu słoika ;>

maxwell - i co lepiej sie jeździ ? z blokowanymi kołami ?
olcia - a pamietasz w jakim wieku (miesiacach) twoj mały zaczął raczkowac ?
u nas chyba idzie 4 ząb bo nataniel dzwiandowaty sie zorbil teraz spi po zjedzneiu słoika ;>

Jasne że pamiętam :tak: miał dokładnie 8 miesięcy :tak:

Adddaaa, Bartek nadal budzi się w nocy :sorry2: czasami nawet kilka razy :baffled:

Cześć dziewczyny po jakże króciutkim weekendzie:-(:-):tak:..
Moja Marysia skończyła dzisiaj dwa miesiące:szok::-D, ależ to zleciało..:-)
Kasiurek - popróbowałam z tymi kołami i faktycznie o niebo lepiej:-):-) Dzięki za radę:tak:..
Kiedy skończy się ten mróz??:-(

Adddaaa mój też się budzi w nocy czasem nawet po dwa razy i mam dość :baffled: ile bym dała żeby porządnie się wyspać bez wstawania, no ale może niedługo.

Maxwell oj nam też weekend szybciutko zleciał, a kolejny dopiero za 5 dni :cool:

reklama
Hej dziewczyny:-), pamiętacie Wasze pierwsze okresy po porodzie?
Bo mój jest taki jakiś dziwny, bardzo skąpy i (na szczęście) bezbolesny..w nocy w ogóle nic nie cieknie..:baffled::szok::sorry2:..No i dostałam równo 8 tygodni od porodu..

Co u Was słychać kochane?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry