reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Już wcześniej zrobiłam po swojemu, ale podobnie:) Dałam ok 2 szklanki mąki, roztopioną łyżkę masła, odrobinę soli, 2 jaja, szklankę mleka, pół szklanki COLI LIGHT i trochę zsiadłego mleka i kefury właśnie i wyszły PYYSZNNE MIĘKKIE:) najlepsze:)

reklama
Nooo dla mnie kefir i gazowana mineralna to super połączenie do naleśników. Chodzą za mną takie z fetą i ze szpinakiem, ale mam jeszcze nogę kurczaka i chyba jutro risotto nawinie przyrządzę. Jkieś warzywko muszę tylko dokupić i będzie luzik :-)

tak mówiłyście o rzodkiewce to męża do sklepu wysłałam po nia i będą kanapeczki z sałatką lodowa, serkiem zółtym pomidorkiem i rzodkieweczka :-)

ja dziś kupiłam świeże bułeczki i posmarowałam osełkiem masełkiem i kupiłam taką polską kruchą sałatę iii polskiego pomidora który pachnie pomidorem!! ii jak sobie zrobiłam tą kanapkę o maaaaaatko... poczułam lato w ustach aaaach:-):-):-D:-D

A u mnie właśnie się piecze karkóweczka :) według przepisu B. babci :) zobaczymy co wyjdzie , i tak się ciesze że będzie obiad na 2-3 dni :D luzik mam przez weekend :)

Mońcia - prosze o przepis. Mam w lodówce właśnie kawał karkówy i nie wiem jak ją zrobić jutro :tak:

Dzięki Mońcia, już sobie zerknęłam, chyba dziś zrobię, jak mnie M doszczętnie nie wkurzy dziś i weny do gotowania zabraknie :-D

Dawno tu nie zaglądałam i dziś akurat jak mam mega zachcianki tu zajrzałam, pyszotki zapodajecie. A ja nic nie mam w domu z czekolady, a tak bardzo mi się chce, że przeszukałam cały dom i znalazłam tylko czekoladowego mikołaja i mu głowę odgryzłam.... ale bleee nie dobre są te wyroby czekoladopodobne. Mój M wybył z Alisią mam nadzieję, że pomyślą o mnie i coś mi kupią. A właśnie pamiętacie tą czekoladę co się robiło z mleka w proszku??!! Macie jakieś sprawdzone przepisy?? Jak coś to bardzo proszę, bo ja mam mleko w proszku i chyba bym sobie takową zapodała dzisiaj....

reklama
zuzia - znaczy blok czekoladowy tak???? jeśli tak to ja mam:)
mońcia - karkóweczka mniamiii:):)
a u nas dziś pieczony kurczaczek z ziemniaczkami z koperkiem i znów powtórka z rozrywki co do sałatki bo sałata z rzodkieweczką i szczypiorkiem ze śmietaną... ojjjj tak mi już pachnie,że głodna jestem

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry