reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
qrcze dziewczyny ja żyję na chrupkach kukurydzianych i biszkoptach więc chyba będę duuuużym łukiem omijać ten wątek :)

reklama
My dziś byliśmy w olimpie na rybce. A w ikei obróciłam sałatkę z kurczakiem i jabłecznik <3. Jutro chyba będą mielone, które miały być dziś, ale B. się nie chciało robić ;-)

Darian a ty dalej zle sie czujesz po tych witaminach??
Ja z Maja dzis kotlety z rekina buraczki i ziemniaki z wody:) troche zdrootnosci:)

fasolinka już lepiej po lekach minęło, zobaczymy co jutro lekarz zadecyduje z tym szpitalem no ale kazał delikatnie jeść :)
no ale wy sobie nie musicie odmawiać hihihi szczególnie tych pyszności co przygotowujecie :)

Darian mam nadzieje ze bedzie ok:) daj znac co lekarz powie ale ja wiem ze powie ze jest ok:)

Trzymaj sie kobitko no i zebyc w koncu zaznala przyjem,nosci z obrzerania sie:)

M mi kupił truskawki i arbuza, bo ostatnio z Adą nie mozemy sie najeść arbuzem. Od małej złośnicy dostałam rafaello :-D

reklama
Eve też truskawki kupiłam:) Ale chyba zrobię z galaretką i bitą śmietaną w weeken:) A arbuza nie kupiłam bo drogie dziś były:) Jeszcze się chyba zdążymy najeść, ale SMACZNEGO !!! Ymm Rafaello:) Ja dziś 3 dzień nie jem słodkiego i lodów. Ale to tylko przez problemy gastralne heh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry