reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Na zdrowie dziewczyny:) Mi się udaje nie jeść już 3 dzień haha, teraz to sukces a przed ciążą zero problemów z tym:)
Ale w weekend nadrobię cały tydzień :) Będzie bita śmietana, lody , czekają też chrupki i puszka sprite:tak:także Eve dołącze do Ciebie:)

Ja się dowiem jutro ile przytyłam , ale stawiam 3 kg w miesiąc :D

reklama
ja ostatnio wzięłam się za trochę witaminek (oprócz słodyczy i innych paskudów ) :sorry:
soczek z marchewki , jabłka i banana - był pyszny :tak:
wczoraj pomarańcze z kiwi :tak: pyszne kwaśniuchy :-D
a dzisiaj jeszcze nie wiem co wykombinuje , a na obiad raczej będzie bezmięsnie , sadzone , ziemniaki i ogórek kiszony :tak:

Ja zasmakowałam ostatnio w koktajlach owocowych: bananowy z kiwi, bananowy z truskawkami, truskawkowy... Kurde pyszne są. Jeszcze zamiast cukru używam miodu i dodaję kefir lub jogurt naturalny. Rewelacja, samo zdrowie :-)

Twilight mmmmm koktajle:) kocham kocham kocham:) a co to bedzie jak bedzie wszedzie pelno truskawek:) nie jedna z nas bedzie u babci czy cioci w ogrodku siedziala i podkradala:) pychotki

woooww jakie zdrowe pyszności, a za mną od wczoraj chodzi szejk z mcDonalda:):) ale te Wasze mieszanki owocowe też przyprawiają o ślinotok:):)
ooo mnadalko ,, tabliczka czekolady,, wygląda tak apetycznie,że masakra:):) a cukru ja dodaję połowę jak jest w przepisie - heh tylko wtedy bloku pożeram bezkarnie dwa razy więcej i tłumaczę sobie,że przecież jest mniej słodki - to mogę:)
ajjj ze mnie gapa bo chyba nie dodałam w przepisie,że ja używam do zastygnięcia blaszki keksówki:(
u mnie dziś na obiadek nie pościmy i będzie mielony i zupka ogórkowa:):) i pewnie znów będzie zgaga - ale tak mi się chce:)

Mela u mnie też mielone, ale zupy nie będzie pewnie. A ogórkowej B. nie znosi... :-( Robię ją tylko jak jesteśmy pokłóceni i za karę musi jeść :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry