reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mniam też uwielbiam szparagi, mnie maj kojarzy się ze szparagami i konwaliami, uwielbiam je prosto z wody, niczym nie polewam, czasami tylko maselkiem z bulką tartą, gdyby nie to ze trzeba je obierać to jadłabym codziennie. Mnie też najbardziej smakują biale, zielonych nie trzeba obierać, ale mi nie smakują, no i widziałam gdzieś na zdjęciu fioletowe, ale niestety nie mogę ich dostać więc nie wiem jaki jest ich smak.

reklama
dostałam od mamy kawałek wiejskiej kurki i wyszedł taki rosołek mniam mniam mniam!!! :)

ann 87 - pyszności - a za mną dziś wędruje smak rosołku od samego rana - znaczy jutro gotuję to samo:)

właśnie sophie, napisz w książce przepis na te kotlety bo tez jestem ciekawa;) A ja dzisiaj pyyyyszną fasolkę po bretońsku wcinam:-)

jak przeczytałam o tych kotletach z kaszy to jakoś mnie naszła ochota na kotleta sojowego. Mój A. nie lubi ale w sumie chyba zrobię w piątek na obiad.

u nas rybka w panierce , ziemniaczki pure , i kiszony ogóreczek z cukrem i oliwą :D

mniam :D wczoraj było to samo :)
jutro jeszcze ni ewiem , mam przepis na pizzę , ale zobaczymy czy się zabiorę :D

a te lody które są w przepisach - z lionem , robiłam w weekend - SUPER SMACZNE MNIAM były :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry