reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja mam dzisiaj brak apetytu ... :zawstydzona/y: wielki problem bo nie wiem co zrobić na obiad :-( a mój B. o 14 kończy pracę ... pewnie będzie 14,30 ... a ja mu nie mam co jeść dać :dry:

reklama
ja ostatnio mam takiego lenia ze też ciężko u mnie z obiadami :-D dobrze, ze mam pomrożone krokiety i gołąbki od mamy:-D Dzisiaj jakiś gulaszyk robię z ziemniaczkami. Muszę koniecznie kupić formę do tarty i spróbować zrobić jakąś wytrawną z warzywkami, tak już ma mną od dawna chodzi, tyle już przepisów widziałam ciekawych.

A ja tam jak zwykle na szybko pomidorówka :) ale K. sam poprosił więc luzio:) Zupki same się robią:) nigdy tyle zup nie jedliśmy co teraz hehe :) Ale też nie mam apetytu obiadowego...nigdy nie wiem co robić żeby było zdrowo. Na kurczaka już patrzeć nie mogę:no: A jutro zrobię naleśników i narobię tyle,żeby na sobotę starczyło :) Bo mam kilo twarogu w domu więc zjeśc trza:)

mnie naszła pierś z kurczaka moczona w mleku, a więc i delikatna w wersji a`la schabowych:-) a zupka chyba ogórkowa, bo mam ogórki kiszone od mamci i mąż ugotował rosołek to tylko zaprawić:-)
a co do tarcia ziemniaków ja mam taką wielofunkcyjną maszynkę i w niej miele mięso, trę ziemniaczki i inne warzywka:-)
ziemniaki na babkę ziemniaczaną ogarniam w 5 minutek:-)

w piekarniku piecze się sernik, gotuje się właśnie kapustka młoda a mężowi dziś rozmrożę gołąbki na obiad, ja nie lubię gołąbków więc samą kapustkę zjem bo nie chce mi się już nic wymyślać.

wczoraj był u nas łosoś z piekarnika , w folii :tak: świeżusieńki pachnący mniammmm ... do tego ogóreczki kiszone z cebulką i oliwą , i troszkę cukru :tak:

dzisiaj B. ma zrobić zupkę rybną taki krem pomidorowy w sumie :tak:
a na jutro gulasz z wołowiny :-p i albo z ziemniaczkami albo kopytkami

mońcia- jakie pyszności:) u nas też co jakiś czas łosoś, mój tata sam łowi więc mamy swieżego:)) zjadłabym kopytka ale musiałby mi ktoś zrobić:-D

reklama
stary się zaoferował zrobić obiad ale jakoś mnie nie dziwi że jednak ja to robię. gulasz, ja ryż, on ziemniaki i pomidorki w śmietanie :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry